Sivas’taki karate şampiyonasında Hazım hoca farkı!

Sivas şehrimiz çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 15-18 Ağustos tarihlerinde 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Ümit, Genç, U-21 Karate Şampiyonası 58 il, 356 kulüp, 854 kadın 871 erkek ve toplamda 1725 sporcu katılımıyla, kata-kumite final müsabakaları ve madalya takdimleriyle son buldu.

İlk kez 8 tatamide yapılan bir Ümit-Genç-U21 Türkiye şampiyonası tüm katılımcılar mükemmel organizasyon memnuniyetiyle Sivas’tan ayrıldılar.

Youth League gibi her gün aynı yaş gurubunun (Perşembe U21-Cuma Gençler-Cumartesi Ümitler) yapıldığı bir organizasyon oldu.

Burada sadece saha içi organizasyon haricinden seyahat ve konaklamaların rahat ayarlanması için programın 1 ay önce açıklandı.

İlk gün sabah 9.00’da başlayıp, 20.15 de bitirme planladı ve 19.45 de bitirildi.

İkinci gün 9.00’da başlayıp, 19.50 de bitirmeyi planladı ve 19.45’de bitirildi.

Üçüncü gün en kalabalık gün ise 8.30’da başlayıp, 22.15’te bitirme planladı ve 22.30 da bitti.

Seçmeleri ise 8.30’da başlatıp 19.30’da bitirme planladı ve 19.50’de bitirildi.

Tüm kulüplerin kuraları maç sahası ve programı maçtan önce kendilerine bıktırırcasına bilgilendirildi. Pool’lar belli olduğunda, tüm kategorilerin hangi tatamide olduğunu çok net anlaşılır ve en hızlı bir şekilde paylaştı.

Göreve geldiği günden bu yana birçok spor organizasyonunu başarı ile yürüten Hazım Özdemir ve onun ekibi üstlendiği organizasyonlarla federasyon tarihinde çok önemli çalışmalara imza attı.

Bu tür organizasyonları başarıyla yürütmek çok büyük emek, tecrübe ve yüksek seviyeli sosyal donanım gerektirir.

Değerli spor adamı Hazım Özdemir, Sivas’ta bazı problemlerin üstesinden gelerek başarılı bir organizasyon için kendisine ve ekibine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ

Vasfi Aşçı Diğer Yazıları