Yemek Tarifleri

Gelinim Mutfakta Kadayıf Mantısı Tarifi

Gelinim Mutfakta 8 Ekim Salı yayınında Kadayıf Mantısı yapan gelinler kağıdı kalemi aldı. Kadayıf Mantısı yapan gelinler malzemeleri hazırladı. İşte 8 Ekim Gelinim Mutfakta Kadayıf Mantısı tarifi..

EN KOLAY AŞURE TARİFİ: Tam Ölçülü Klasik Aşure Malzemeleri! Aşure Nasıl Yapılır? Muharrem Ayı Aşure Süsleme Malzemeleri

Bolluk bereket ve birliği simgesi olan aşure ayı geldi çattı. Muharrem ayında kaynatılan aşure kazanlarında buğday ile meyveler buluştu. Muharrem ayının 10. günü aşure yapımına başlandı. Peki, aşure nasıl yapılır? İşte merak edenler için tam kıvamında aşure tarifi..

Air fryer'ın olumsuz etkileri neler?

Air fryer olarak bilinen yeni nesil pişiriciler, yiyecekleri sıcak hava ve çok az miktarda yağla pişirebilme özellikleriyle tamamen sağlıklı olup olmadığı tartışılıyor. Peki hava fritözlerinin olumsuz etkilerini önlemek için ne yapılmalı?

Ceviz dolgulu enfes tatlı: Travados

Şeker krizi anlarınıza veya misafirlerinizi lezzetle ağırlarken deneyebileceğiniz, yapımı basit ve tadı damakta unutulmaz bir kurabiye tarifi. İçi ceviz dolgulu bu nefis tatlıyı hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler ve adım adım talimatlar burada!

Bafra Pidesi Tarifi - MasterChef'in En Lezzetli Pidesini Evde Yapın

Samsun'un meşhur Bafra pidesini evinizde denemek isterseniz, işte kolay ve lezzetli Bafra pidesi tarifi. Yapımı oldukça pratik! Malzemeler ve adımlar burada.

Lezzetli Cicirya Pidesi Tarifi - Pratik ve Kolay Yapım Adımları

Cicirya pidesi tarifi arıyorsanız, keçi peyniri ve nane ile yapılan bu enfes içli pideleri evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. İşte cicirya pidesi yapımı adımları!

Cıvıklı pide tarifi: MasterChef'ten enfes bir lezzet"

MasterChef programında yarışmacıların hazırladığı cıvıklı pide tarifi ilgi odağı oldu. Kayseri'nin meşhur lezzeti cıvıklı pide nasıl yapılır? İşte malzemeleri ve detaylı tarifi!

MasterChef'ten sofralarımıza: Cantık pide tarifi ve püf noktaları!

MasterChef'te heyecanla yapılan cantık pide tarifi, şimdi mutfaklarınıza geliyor. Bu özel içli pide türünün tarifini öğrenerek evde kolayca yapabilirsiniz. Malzemeler ve püf noktalarıyla cantık pide yapımı için detaylar haberimizde!

Karadeniz mutfağının enfes lezzeti: Kütür kütür fasulye turşusu tarifi

Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan turşu, Karadeniz mutfağında da önemli bir yere sahiptir. Özellikle fasulye turşusu, bu eşsiz mutfakta en sevilen turşulardan biridir. Peki, kütür kütür bir fasulye turşusu nasıl yapılır? İşte size, adım adım erimeyen fasulye turşusu tarifi!

Gelinim Mutfakta Ballı Mahmudiye Tarifi: Saray Mutfağının Gözdesi..

Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekranda olan Gelinim Mutfakta maratonunda hafta ortası geldi. 4 Ekim Çarşamba günü yeni bölümüyle ekran maratonuna devam eden Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti Osmanlı mutfağının gözdesi Ballı Mahmudiye oldu. Gelin bu özel lezzetin tarifine birlikte bakalım..

Kuymak Tarifi: Masterchef Kuymak Nasıl Yapılır?

Yeni bölümleriyle yayına gelen MasterChef Türkiye'de yapılan Kuymak tarifi araştırılıyor. Yemek tutkunlarının pürdikkat takip ettiği Masterchef programında yapılan Kuymak tarifi sorgulanıyor. Peki, Kuymak nasıl yapılır? İşte dillere destan lezzetiyle damak çatlatan Masterchef Kuymak tarifi..

MasterChef'ten Karadeniz'in meşhur lezzeti: Hamsikoli tarifi!

Karadeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan hamsikoli tarifi, MasterChef programı sayesinde gündeme geldi. Peki hamsikoli nasıl yapılır? İşte detaylar...

MasterChef'ten Pepeçura tatlısı tarifi: Malzemeleri ve yapılışı

MasterChef'in Karadeniz mutfağından lezzetler sunulan dokunulmazlık oyununda tanıtılan pepeçura tatlısı tarifi! Malzemeleri ve hazırlık aşamaları haberimizde.

Kışın vazgeçilmezi: Fırında leziz çipura tarifi!

Kış mevsiminin lezzetli balıklarından Çipura'yı en nefis şekilde nasıl hazırlayacağınızı merak mı ediyorsunuz? İşte adım adım fırında çipura tarifimiz!