Gelinim Mutfakta Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk Tarifi 14 Ekim 2024

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm yıldızı Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk oldu. 14 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yapımda Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk malzemeleri belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk tarifi..

Gelinim Mutfakta Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk Tarifi

Haftanın 5 günü yeni bölümleri yayınlanan Gelinim Mutfakta 1471. bölüm yeni yemek yapımına başladı. 4 gelin ile 4 kayınvalide haftanın ilk günü Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk yapmak için kolları sıvadı. Günün yıldızı Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk yapmak için gerekli listeyi sizlerle paylaştık. İşte 14 Ekim Gelinim Mutfakta Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA PATLICANA SARILI KAŞARLI TAVUK TARİFİ

MALZEMELER

1 tavuk göğsü

2 büyük patlıcan patlıcan

4 sivri biber

1 kuru soğan

4 domates

2 yemek kaşığı sıvıyağ

Pul biber

Tuz

Üzeri İçin;

Rendelenmiş kaşar peyniri

PATLICANA SARILI KAŞARLI TAVUK NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk için kuru soğanı ve sivri biberi yemeklik doğrayın. Sıvı yağda hafifçe kavurup doğranmış tavuk göğsünü ekleyin. Suyunu çektikten sonra doğranmış patlıcanları ekleyin. Kızarmış ve doğranmış domatesleri ekleyip suyunu çekinceye kadar pişirin. Ardından baharatları ekleyip üzerine bolca rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk tabağını sıcak servis edin. Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun..

Gelinim Mutfakta Yemek Tarifi Patlıcana Sarılı Kaşarlı Tavuk
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber