Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anadolu’nun Beyi Körfez sahaya çıkıyor!

Kocaelispor sezonun 22. maçında son haftaların formda ekibi Boluspor’u konuk ediyor. Bolu Atatürk Stadı’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul’dan Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Kocaelispor sezonun 22. maçında

Çorum, Sakarya ve Bodrum’un puan kaybettiği haftada, Bandırma ile Göztepe’nin karşı karşıya geleceği günde Kocaelispor kritik bir maça daha çıkıyor. Rakip, son 8 maçta 5 galibiyet ve 1 de beraberlik eden, son maçında Keçiörengücü’nü deplasmanda 2-1 mağlup ederek Play-Off’un kapısına yanaşan Boluspor olacak. Kış transfer sürecinin son gününde oldukça yoğun saatler geçiren yeşil siyahlıların kadrosuna kattığı Gürcü Davit Skhirtladze takımdaki yerini alamayacak.

MUHTEMEL 11

Gözler Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a çevrildi. Takımdan ayrılan Tanque’nin yerine 11’de Kouakou ile maça başlanması bekleniyor. Buna göre yeşil siyahlıların kalede Gökhan, savunmada Mehmet Yılmaz ya da Oğuz, Atila, Emir, Yusuf Abdioğlu, önlerinde Vukovic ve Yusuf Cihat, sağda Şeydayev, solda Beridze, forvete yakın bölgede Candeias, ileride ise Kouakou ile sahaya çıkması bekleniyor.

FARKLI BİR SENARYO DA ÇIKABİLİR

Bolu Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan maç öncesinde tüm takım hedefe kilitlenmiş durumda. Kocaelispor taraftarı da yaklaşık 600 kişi ile kendilerine ait olan yerin tamamını dolduracak. Tamamen iyileşen Oğuz Ceylan’ın maça 11’de başlama ihtimali de bulunuyor. Öte yandan Şeydayev’in 9 numaraya verilip, kanatları Candeias ve Beridze ile kullanıp, Amaral’ı forvet arkasına koyarak maça çıkılması da olası bir durum.

EN İYİ DEPLASMAN TAKIMIYIZ

Kocaelispor deplasmanda sezonun en başarılı takımı olarak dikkat çekiyor. Yeşil siyahlılar 10 deplasman maçında 7 kez sahadan üstün ayrıldı. Boluspor ise evinde 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. Son 3 maçını kazanmanın morali ile Kocaelispor karşısına çıkacak olan kırmızı beyazlıların maça kalede Çağlar Şahin, savunmada Batuhan, Oulare, Onur Ulaş, Posmac, orta sahada Oğuz Kaan, Anıl, Tunahan Çiçek, Daniel Avramovski, Diarrassouba, ileride ise Vüsal İsgəndərli 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.