Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Andız’dan ön seçim açıklaması: Genç bir lider olarak

İzmit Belediyesi başkan aday adayı Emre Andız İzmit için alınan ön seçim kararının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Andız, “
Cumhuriyet Halk Partisi dün gerçekleşen PM toplantısında önemli kararlar aldı. Parti meclisinde İzmit ve Körfez’de ön seçim kararı alındı. İzmit’te alınan ön seçim kararının ardından İzmit Belediye başkan aday adayı Emre Andız sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi başkan aday

“DAHA YAŞANILABİLİR…”

Andız yaptığı paylaşımda oy kullanacaklara seslendi. İşte Emre Andız’ın o açıklaması: “Değerli İzmitli Hemşehrilerim, sizlere, İzmit’in geleceği için heyecan dolu bir adım atmaya hazırlandığımız bir süreçte sesleniyoruz. Ben, Emre Andız, İzmit Belediye Başkan aday adayı olarak, şehrimizi daha yaşanabilir, daha yenilikçi ve genç bir enerjiyle buluşturmak için yola çıkıyorum.

DESTEK İSTEDİ

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan ön seçimde, İzmit’in geleceğine yön verecek adayı seçme fırsatına sahipsiniz. Genç bir lider olarak, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, çağdaş çözümlerle sorunlara yaklaşmak ve birlikte büyümek için buradayım. Tüm yol arkadaşlarımın desteğini bekliyor, diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum. Birlikte, İzmit’i daha güzel yarınlara taşımak için el ele vereceğimize inanıyorum. Saygılarımla,”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ duyurdu! 7 ilçe ama özellikle Darıca ve Kandıra…