Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anıl Acurman: Artık CHP’den daha fazla korksunlar

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığı İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.

CHP Başiskele Belediye Başkan

CHP’nin Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığı ile ilgili itiraz yapılmış Başiskele İlçe Seçim Kurulu, ilçe başkanlığı görevinden gereken zamanda istifa etmeyen Acurman’ın adaylığını düşürmüştü. İlçe seçim kurulunun kararı sonrası Acurman İl seçim kuruluna itiraz yaptı. İl seçim kurulu geçtiğimiz gün toplandı. Anıl Acurman’ın adaylığının düşürülmesini ilişkin kararı açıklaması bekleniyordu. Ancak araştırmanın devam etmesi sebebiyle kurul kararı bugüne bıraktı. Kurum toplantısı sonrası il seçim kurulu nihai kararı verdi ve Acurman’ın adaylığı düştü.

“KOMPLO ORTADADIR”

Karar sonrası adliye önünde açıklama yapan Anıl Acurman, “Bugün bir kez daha öğrendik ki şaşılacak bir karanlıkta yaşıyoruz. Demokrasiye kurşun sıkmak için bekleyen hainler var. Bizim işimiz bu hainlerin elini kırmak. Bugün Başiskele’deki güzel yürekli komşularımın demokratik haklarına yönelik saldırı, hukuk yoluyla def edilememiştir. Hukukun verdiği karara saygılıyız. Ama arkasındaki komplo açık ve net şekilde ortadadır. Söyleyecek çok şey var. Ama bugün önceliğimiz en iddialı adayımızı belirleyip Başiskele’de yaşayan güzel yürekli on binlerin iradesinin yok sayılmasının önüne geçmektir.

“DAHA FAZLA ÇALIŞIRKEN GÖRECEKSİNİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi bu tüm gücüyle Başiskele’yi kazanmak için gerekeni yapacaktır. Meclis üyesi adaylarımızla ülke yönetimimizle, gençlik, kadın kollarımızla hepimiz sahada mücadelemizi sürdüreceğiz. Anıl Acurman’ı sahada dört günde yarattığı rüzgardan daha fazlasını yaratırken yeni aday için çalışırken göreceksin. Şimdi özgürlükler için mücadelenin tam zamanıdır. Mücadelemize omuz veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnadına Özgürlük özgürlük inadına Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN KORKSUNLAR”

Sözlerine devam eden Acurman, “Baştan beri söylüyoruz. Bir komplo, bir kumpas ürünü olduğu ve bilinçli bir şekilde üretilmiş bir hukuksuzluk olduğunu biliyoruz. Bugün bizim birçok hukuki gerekçemiz pek de dikkate alınmayacak şekilde kendileri tarafından gözetilmedi. Dün gerçekten uzun uzun bu kararı nasıl reddederiz diye düşündüler. Ve bir günün sonunda bu kararı reddettikleri bir ortama taşındık. Bu korkunun eseridir. Bu gün Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı korkunun eseridir. Biz bu korkuyu çok çok daha yukarılara taşıyacağız. Artık Cumhuriyet Halk Partisi’nden daha fazla korksunlar” dedi.

Anıl Acurman için karar verildi…