ANKARA ÜNİVERSİTESİ 139 PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI: Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Nasıl Yapılır? Ankara Üniversitesi Başvuru Şartları

Kamu iş ilanları yenilendi. Ankara Üniversitesi 139 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Ankara Üniversitesinde çalışmak isteyen adaylar için başvuru şartları araştırmaları hızlandı. Peki, Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru nasıl yapılır? İşte yanıtı..

ANKARA ÜNİVERSİTESİ 139 PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI: Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Nasıl Yapılır? Ankara Üniversitesi Başvuru Şartları

Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru ekranı açıldı. Kadrosunu güçlendirmek üzere harekete geçen Ankara Üniversitesi 139 personele işbaşı yaptıracağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda 92 hemşire, 15 sağlık teknikeri, 13 destek personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 fizyoterapist, 1 diğer sağlık personeli ve 1 röntgen teknisyeni olmak üzere 139 sözleşmeli personel alımı yapılacağı söylendi. Peki, Ankara Üniversitesi iş başvurusu nasıl yapılır? Ankara Üniversitesi başvuru şartları ne? İşte merak edilenler..

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU

Adaylar başvurularını https://personeldb.ankara.edu.tr internet sitesinden yapacak. 15-29 Mayıs tarihleri arasında yapılan başvurularda şahsen veya posta yolu kabul edilmeyecek. KPSS puan sıralamasının esas alınacağı Ankara Üniversitesi personel alımı elektronik ortamda eklenen belgeler incelenecek. Ardından KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan asıl ve yedeklerin listesi çıkarılacak. Hemşire pozisyonu için asıl sayı kadar yedek diğer pozisyonlar için ise 2 katı kadar yedek belirlenecek.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ankara Üniversitesi sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına bakılarak belirlenecek. Yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak. Adayların puanlarının eşit olması durumunda mezuniyet tarihi önce olan o da eşit olursa doğum tarihine göre yaşça büyük olan adaya öncelik tanınacak. Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru ekranı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN