Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da kan donduran olay! Eski eşinin yeni eşini vurdu

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir kişi, eski eşinin yeni eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olayın ardından zanlı, kaçmayı başardı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir

İddialara göre, Altındağ’da eski eşinin evine gelen şahıs, ağaç dallarının arkasında gizlenerek eski eşinin eşi Ramazan İşler’in evden çıkmasını bekledi. İşler evden çıkınca, şahıs pompalı tüfekle kalçasından vurarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İşler, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

‘KOCAMI VURDULAR’

Olay anında, sesleri köpeklerin vurulduğunu zanneden Güllüşah İşler, “Gelinimin sesini duyduğumda dışarı çıktım. ‘Kocamı vurdular’ diye bağırıyordu. Başta silah sesini köpeklere ateş açıldığını sandım. Dışarı çıktığımda oğlumla gelinimi yerde buldum. Battaniye ve yastık getirip onları yüzüstü yatırdık. Baldırı parçalanmış ve rengi sararmıştı. Adamın sadece kaçışını gördüm, dalların altında gizlenmişti. Eski kocasıydı ve sürekli rahatsızlık çıkarıyordu. Daha önce de bir yaralama olayı olmuştu ve karakolluk olmuşlardı” şeklinde konuştu.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olay yerinde bulunan mahalle berberi Fırat Reis ise, “Bağrışma sesi duyduğumda okuldan çıkan öğrencilerin sesleri olduğunu düşündüm, ama ardından silah sesi duydum. Silah sesinin geldiği yöne doğru koşmaya başladım. Geldiğimde bir kişi yerde yatıyordu, diğer kişi ise kaçıyordu. Yaralı kişinin üst kalça kısmında bir yara vardı. Ambulansı ve polisi aradık” dedi. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.