Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankaragücü- Ümraniyespor maçı canlı izle, Ankaragücü- Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol 1. Lig’deki heyecan sürüyor. Boluspor, evinde Esenler Erokspor’u ağırlayacak. Maç öncesinde, karşılaşmanın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve olası kadrolar gibi detaylar merak ediliyor. Boluspor ile Esenler Erokspor arasındaki bu maç ne zaman oynanacak? Saat kaçta başlayacak? Canlı yayını hangi kanalda izleyebilirsiniz?

Trendyol 1. Lig'deki heyecan

Trendyol 1. Lig’de sezonun 3. haftasında heyecan devam ediyor ve Boluspor ile Esenler Erokspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli karşılaşmanın detaylarını merakla araştırıyor. Peki, Boluspor – Esenler Erokspor maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

Boluspor – Esenler Erokspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Boluspor ile Esenler Erokspor arasındaki bu heyecan verici maç 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak. Maç, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmanın heyecanını kaçırmamak için TRT Spor ekranlarına göz atabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi
Sıradaki Haber Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık