Ankaragücü'ne talip var!

Kocaelispor'un rakipleri arasında yer alan Ankaragücü'ne talip çıktı. Murat Ağcabağ hazır olduklarını söyledi.

Ankaragücü'ne talip var!

İYİ BİR EKİP VE SPONSOR

Güçlü sponsorlarla yola çıkacaklarını belirten Ağcabağ; “Ankaragücü kongresine hazırlanıyoruz. İyi bir ekiple, iyi sponsorlarla, Türkiye’nin büyük ve sağlam iş adamlarıyla, Allah’ın izniyle Ankaragücü’nü yönetmeye talibiz” dedi.

KAYSERİSPOR ÖRNEĞİ

Kulübün mali durumunun bilinmesi gerektiğini söyleyen Ağcabağ; “Kulübün mali durumunu görmemiz lazım. Borç nedir, nereye, ne kadar para verilecek, bunları bilmemiz lazım. Taraftarların da bunu kulüp yönetimine sormaları lazım. Burada doğru yönetilemeyen bütçeler var. Devre arasında 4 milyon Euro para harcandı takım küme düştü, Kayserispor 600 bin Euro harcadı küme de kaldı. Üstelik bir de oyuncu satıp para kazandılar.” ifadelerini kullandı.

İKİ TEKNİK DİREKTÖR ARASINDAYIZ

Planlamaları ve bütçeleri hakkında da konuşan Ağcabağ; “2 tane teknik direktör konusunda düşüncemiz var. Karar vereceğiz. Sportif direktörümüz, scout ekibimiz, alt yapı hocalarımız hepsi hazır. Transfer edilecek futbolcular konusunda takım ligden düştüğü için yeniden güncelleme yapmamız gerekecek. Çünkü her ligin oyuncusu farklı olur. Bütçemiz 15 milyon Euro” dedi.

SİYASETTEN SIYRILMASI LAZIM

Kulübün siyasetten ivedi olarak uzaklaşması gerektiğini belirten Murat Ağcabağ sözlerini şöyle tamamladı; “Ankaragücü’nün siyasetten bir an önce sıyrılması lazım. Herkese eşit uzaklıkta olması lazım. Biz çekim gücü yüksek bir kulüp olacağız. Kulübün marka değerini yükselteceğiz” dedi.

Ankaragücü'ne talip var! - Resim : 1

Kaynak: spor anki