Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankaralı Turgut hem kanserle hem de maddi sıkıntılarla boğuşuyor

Ankaralı Turgut, akciğer kanseri teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Sevilen sanatçı, çektiği maddi sıkıntıları ve sağlık sorunlarını anlattı.

Ankaralı Turgut, akciğer kanseri

Hafızalara kazınmış  şarkıları ve kendine has tarzıyla tanınan Ankaralı Turgut, kanser tedavisiyle zor günler geçiriyor. Akciğer kanseri teşhisiyle hastaneye kaldırılan Turgut Karataş, sağlık sorunlarıyla mücadele ederken, yaşadıklarını ATV’de anlattı.

MİDE AĞRISIYLA GİTTİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenen ünlü isim, hastalığın karaciğerine de yayıldığını söyledi. Yaklaşık 1.5 ay hastanede yatan ve 12-13 kilo kaybeden Turgut, akıllı ilaca ihtiyaç duyduğunu ancak maddi imkânlarının yetersiz olduğunu belirtti. İlacın maliyetinin 65 milyon lira olduğunu vurgulayan sanatçı, ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını belirtti.

Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş, 1963 yılında Ankara’da doğmuş, müzik kariyerine 12 yaşında köy düğünlerinde darbuka çalarak başlamıştır. Ankara türküleriyle tanınan Turgut, 1994 yılında çıkardığı ilk profesyonel albümüyle büyük bir başarı yakalayarak 300 bin satışa ulaşmıştır. Özellikle oyun havaları ve hareketli müzikleriyle geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmuştur.