Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anlamlı Cuma Mesajları! Cuma Mesajları Yazılı Anlamlı! Eşe, Dosta, Sevgiliye Cuma Mesajları Örnekleri! Cuma Mesajları 2024 Yeni Resimli

Mübarek cuma gününün gelişiyle kısa mesajlar araştırıldı. 26 Ocak Cuma günü sevdiklerine en güzel cuma mesajını atmak isteyen vatandaşlar harekete geçti. İslam alemi için önemli olan mübarek cuma gününe özel Müslümanların birbirlerine atacağı resimli veya sözlü cuma mesajları geldi. İşte en anlamlı Cuma mesajları..

Mübarek cuma gününün gelişiyle

Komik Cuma mesajları araştırıldı. Eşe dosta sevgiliye Cuma mesajı atacak olan vatandaşlar araştırma yaptı. Cuma günü İslam alemi için oldukça önemli bir gündür. Kur’an-ı Kerim’de cuma gününün önemini anlatan Cuma Suresi bulunur. Müslümanların bayramı olarak kabul edilen cuma günü vatandaşlar birbirlerine en anlamlı mesajı atar. Mübarek cuma gününe özel Müslümanların birbirlerine resimli veya sözlü atabileceği en güzel cuma mesajları haberimizde.  Cuma mesajları yazılı anlamlı Cuma günlerinde birbirlerine gönderdikleri dini ve iyi dilek içerikli mesajlardan oluşur. Cuma mesajları 2024 yeni resimli örnekler haberimizde. İşte anlamlı videolu Cuma mesajları..

CUMA MESAJLARI 2024 YENİ RESİMLİ

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar! Bu mübarek günde yapılan duaların kabul olması dileğiyle.

Cumanız mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin ve yüzünüzden tebessümü eksik etmesin.

Allah’ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma gününün huzur ve barışını hissederek, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Cuma gününün feyzinden ve bereketinden nasibinizi almanız dileğiyle. Allah’a yakın bir gün geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Allah; ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar.

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.

Öyleyse yalnız beni anın ki ben de sizi anayım. Bana şükredin, sakın nankörlük etmeyin. Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir. (BAKARA suresi 152-153. ayetler) Hayırlı cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.”