Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? ZTK Beşiktaş maçı CANLI İZLE

Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? ZTK Beşiktaş maçı CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor! Son 16 turunda Antalyaspor ile Beşiktaş, kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Siyah beyazlıların yeni transferi Joe Worrall takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Trabzonspor galibiyetinin ardından kupada da başarılı sonuçlar almak isteyen Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda mağlup etmenin planlarını yapıyor. Fernando Santos yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın en önemli kozu ise Semih Kılıçsoy olacak.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Antalyaspor, ZTK'ya 3. turdan katıldı ve 52 Orduspor, Kepezspor ve Pendikspor'u mağlup ederek son 16 turunda mücadele etmeye hak kazandı. Beşiktaş ise kupa serüvenine 5. eleme turunda başladı ve Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna kaldı.

Karşılaşmanın kazananı çeyrek finale yükselecek. 90 dakika sonunda eşitlik bozulmadığı takdirde ise önce uzatmalar ardından penaltı atışları çeyrek finale yükselen takımı belirleyecek.

Muhtemel ilk 11'ler şu şekilde:

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Emrecan, Amartey, Gedson, Ghezzal, Rashica, Rebic, Semih

Antalyaspor - Beşiktaş maçı A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ancak Beşiktaş'ta 6 oyuncu forma giyemeyecek durumda. Omar Colley, Vincent Aboubakar ve Salih Uçan'ın tedavileri devam ederken, Alex-Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Arthur Masuaku da kadroda yer alamayacak.

Selçuk Sports canlı maç izle, Taraftarium24 Twitter canlı maç izle bedava, Taraftarium24 Twitter canlı maç izle bedava, CANLI maç izle şifresiz, Canlı maç izle, Canlı maç izle Matbet, İnat TV canlı maç izle Twitter, Taraftarium24 Justin tv izle, Twitter canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle Bein Sports, Canlı Maç Linkleri twitter, İnat Box maç izle, Justin tv canlı maç izle linkleri fanatikler tarafından sıklıkla araştırılır. İşte, Antalyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle linki...

Kaynak: HABER MERKEZİ