Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Antrenörler gününe dair

Sadece yılın 1 günüyle kalmayıp, ülke geleceğinin ve genç nesillerimizin mimarı olacak kadar önemli bir görevi üstlenen antrenörlerimizin 21 Haziran Antrenörler gününü kutluyorum.

Her branşın antrenörü tabii ki çok önemli ve değerlidir. Fakat karate sporunun antrenörlüğü bir başkadır. İz bırakır, sadece sporda değil hayata dair yol göstericidir. Sporcusunun başarısını kendi başarısı sayar, sevinir. Olumsuzlukta en çok o üzülür.

Olsun.

Sporumuzun geleceği genç nesilleri yetiştirecek ve şekillendirecek olan Antrenörlerimizdir.
İyi ki varsınız.

Tüm antrenörlerimizin antrenörler günü kutlu olsun. Yaklaşan seçim zamanına dair bazı kesimlerce altı çizilerek antrenörler günü kutlama mesajları havalarda uçuşuyor. Hal bu ki sadece seçim zamanı ya da özel günlerde değil, cenazelerde, düğünlerde ve diğer günlerde de antrenörleri hatırladığınızı ve sizleri zamanında destekleyen ama doğruları söyleyerek tepki toplayan antrenörlerinde yanında olduğunuzu görmek isterdim!

Kaynakların doğru kullanımı ve doğru planlanması, liyakatli yönetimle beraber belli bir zümrenin değil, tüm karate camiasının razı olduğu bir yönetim anlayışıyla, emektar antrenörlerimizin her gününü değerli kılacak ve refahını her geçen gün daha da arttırmaya odaklı, tüm ezberleri bozmaya kararlı bir yönetim anlayışına sahip idarecilerimizin iş başında olması dileğimle.

ADANA’DAKİ YARDIMCI ANTRENÖR KURSU 3 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

3-07 Temmuz tarihleri arasında 1. Kademe Yardımcı Antrenör Uygulama Kursu Adana ilinde düzenlenecek. Başvurular 27 Haziran 2024 Perşembe günü başlayacak. Kurs, Adana Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda olacak. Uygulama kursuna katılabilmek için en az 20 yaşını bitirmiş olmak şartı var. Kursa katılımlar 50 kişi ile sınırlı olacak ve başvuru sayısı fazla olduğu durumlarda Karate Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerlere öncelik verilecektir. Her kursiyer kendi stilinin 1. Dan sınav sorularından sorumlu olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER