AÖF final sınavları ne zaman yapılacak? 2023-2024 AÖF dönem sonu sınavı tarihleri

AÖF final sınavları ne zaman yapılacak? 2023-2024 AÖF dönem sonu sınavı tarihleri

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için merakla beklenen final sınav tarihleri netleşti. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruya göre, 2023-2024 AÖF Güz Dönemi Final Sınavları, vize sınavlarının tamamlanmasının ardından belirlendi.

AÖF Güz Dönemi Final Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınavları, 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Sınavlar, öğrencilere başarılar dilerken, dikkatlice hazırlanmaları ve sınav takvimine göre planlama yapmaları konusunda önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor.

AÖF Ders Geçme Notu Nedir?

Derslerden başarılı sayılmak için öğrencilerin ders başarı puanlarının 35 veya üzeri olması gerekmektedir. Başarı notu, yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun yüzde 30'u ve dönem sonu sınav notunun yüzde 70'i alınarak hesaplanmaktadır.

AÖF öğrencileri, sınavlara hazırlık sürecinde ders programlarına sadık kalarak ve düzenli bir çalışma planı oluşturarak başarı elde etmeye odaklanabilirler. Bu süreçte öğrencilere başarılar diler, sorumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirmelerini tavsiye ederiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ