AÖF sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Güz Dönemi Ara sınav sonucu sorgulama ekranı 2023

AÖF sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Güz Dönemi Ara sınav sonucu sorgulama ekranı 2023

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavları, 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde başarıyla tamamlandı. Sınavlara katılan öğrenciler, sınav sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. İşte, AÖF sınav sonuçlarına dair güncel bilgiler:

AÖF Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları, henüz resmi olarak açıklanmış değil. Ancak Açık Öğretim Fakültesi tarafından yapılan duyuruda, "Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. Bu açıklama doğrultusunda, öğrencilerin sınav sonuçlarına erişebilmeleri için beklemeye devam etmeleri gerekiyor.

AÖF Sınav Takvimi 2024

  • Bahar Dönemi Ara Sınavı: 20-21 Nisan 2024
  • Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Mayıs 2024
  • Yaz Okulu Sınavı: 17 Ağustos 2024

Ayrıca, öğrencilerin sınav sonuçlarına erişim sağlamak için AÖF öğrenci girişi üzerinden sorgulama yapabilecekleri belirtildi.

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler, başarılarına sevinçle ya da eksikliklere odaklanarak eksiklerini giderme fırsatı bulacaklar. Sonuçların en kısa sürede açıklanması beklenirken, öğrencilerin duyuruları kurumsal sosyal medya hesapları ve resmi web sitesi üzerinden takip etmeleri öneriliyor.

AÖF SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ