AÖL SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI: Açık Lise Sınavları Ne Zaman Açıklanacak? AÖL 3. Dönem Açık Lise Sonuçları

Açık lise sınav sonuçları sorgusu yapan öğrencilerin beklediği tarih geldi. MEB AÖL sınav sonuçları için geri sayım başladı. Sisteme öğrenci numarası ile şifrelerini giren öğrenciler için sonuç sorgulama ekranı geldi. Peki, açık lise sınavları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL açık lise sonuçları sorgulama ekranı..

AÖL SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI: Açık Lise Sınavları Ne Zaman Açıklanacak? AÖL 3. Dönem Açık Lise Sonuçları

Milyonlarca öğrencinin gündeminde ilk sırada yer alan Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları beklenmeye başladı. 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde üç oturumda gerçekleşen Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları tamamlandı. Sınava giren öğrenci ve veliler AÖL sınav sonuçları beklemeye başladı. Arama motorlarında AÖL 3. dönem sınav sonuçları sorgusu yapan öğrenciler son duruma odaklandı. Peki, açık lise sınavları ne zaman açıklanacak? İşte MEB açık lise sonuçları..

AÇIK LİSE SINAVLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü açıklanacak. Öğrenciler sınav sonuçları https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. AÖL sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi resmi internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ve öğrenci şifresi girerek öğrenebilirsiniz. Açık Lise sınavlarında öğrencinin sınava katılacağı her dersten çoktan seçmeli 4 seçenekli 20 soru sorulacak. Her doğru cevabın puan değeri 5 olacak. Yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecek.

Kaynak: Şermin Temur