Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Appindangoye: Kendime kızdım

Kocaelispor’un başarılı savunmacısı Aaron Appindangoye, Manisa maçında kırmızı kart gördüğü için kendine kızdığını ifade etti.

Kocaelispor'un başarılı savunmacısı Aaron

SÜPER LİG DAHA TAKTİKSEL

Aaron Appindagoye açıklamalarında şunları dile getirdi: Aslında kıyaslama yapmak biraz zor. Çünkü Süper Lig’de iş biraz daha taktiksel. Daha önce 2 yıl Ümraniyespor forması ile bu ligde de oynadım ve şuanda Kocaelispor’da 1. Lig’de oynuyorum. Bu ligin daha fazla fizik kalite gerektirdiği, daha fiziksel kontağın olduğu bir lig. Bu sebeple daha fazla koşmamız gerekiyor.” dedi.

TAKIMIMI YALNIZ BIRAKMAMALIYDIK

Manisa Futbol Kulübü maçında gördüğü kırmızı kart ile açıklama yapan Appindangoye ”Kırmızı kart gördüğümde çok üzüldüm. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için kendime kızdım. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Maçtan sonra görüntüleri izledim. Maç sırasında durum çok ani gelişiyor. Biraz daha fazla koşabilirdim diye düşündüm. Maçtan sonra çalışmalarıma devam ettim. Benim için çok talihsiz bir olaydı.” ifadelerine yer verdi.

YÜZDE YÜZ!

Kocaelispor’un Süper Lig’e yükseleceğine inandığını vurgulayan Aaron: Şampiyonluk ihtimalimizi %100 olarak görüyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Buna uygun bir takımımız var. Ama lig uzun bir süreç. Önümüzde çok fazla maç var. Maç maç ilerlememiz gerekli. Bunu başarabilecek bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor Futbol Akademisi öncülüğünde Vinsan’da
Sıradaki Haber Mehmet Sadık Efe ve Can Ulusoy UNUTULMAYACAK!