Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ara Tatil Uzatıldı Mı Son Dakika: 20 Kasım Okul Var Mı? Okullar Ara Tatilden Sonra 3 Gün Tatil Mi?

Kasım ara tatilin bitmesine sayılı zaman kala öğrencilerin araştırmaları yoğunlaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen kuvvetli sağanak ve fırtına okulların açılış tarihi üzerinde etkili olacak mı merak edildi. Peki, 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Okullar ara tatilden sonra 3 gün tatil mi? İşte yanıtı..

Kasım ara tatilin bitmesine

2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimi işlemeye devam ediyor. 10 Kasım Cuma gününden bu yana dönemin ilk ara tatiline çıkan öğrenci ve öğretmenler okullara dönüş yapacağı günü sorguluyor. 19 milyondan fazla öğrenci ile 1.2 milyonu aşkın öğretmenin yer aldığı eğitim sisteminde kasım ara tatil bitiş günü merak ediliyor. Günlerdir süren ara tatil günlerinin bitimine sayılı zaman kala 20 Kasım pazartesi okul var mı sorusu yanıt arıyor. Okulların açılacağı güne kısa süre kala okul tatili ne zaman bitiyor sorusu araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen verilerin ardından çok sayıda öğrenci okul tatili uzadı mı, ara tatil uzatıldı mı son dakika, okullar ara tatilden sonra 3 gün tatil mi, ara tatil 2 hafta mı oldu 2023 araştırması yapıyor. Peki, 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Okul ne zaman açılacak? İşte ara tatil uzatıldı mı son dakika açıklaması..

20 KASIM PAZARTESİ OKUL VAR MI?

20 milyondan fazla öğrenci ile öğretmenin yer aldığı eğitim çatısı altında sistem kusursuz işliyor. Hafta içi 5 gün okula giden öğrenci ve öğretmenler hafta sonu tatil yapıyor. 2023-2024 eğitim öğretim sisteminin devam ettiği Türkiye’de ara tatil günlerinin son demleri yaşanıyor. 10 Kasım Cuma günü kasım ara tatil günlerine başlayan öğrencilerin hafta başında sıralarına dönmesi planlanıyor. Hafta sonunun da dahil olmasıyla birlikte toplamda 9 günlük molanın ardından okullar 20 Kasım Pazartesi günü açılıyor. Eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği tüm okullardaki öğrenci ve öğretmenler 20 Kasım Pazartesi günü döneme kaldığı yerden devam edecek. Meteoroloji’den gelen kuvvetli yağış ve fırtına uyarılarını gören öğrenciler okullar ara tatilden sonra 3 gün tatil mi sorusunu soruyor. Henüz böyle bir resmi açıklama bulunmuyor. 20 Kasım Pazartesi günü okullar açılıyor.

ARA TATİL UZATILDI MI SON DAKİKA

10 Kasım Cuma gününden bu yana tatilde olan öğrenci ve öğretmenler 20 Kasım pazartesi günü kaldıkları yerden işleyişe devam edecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılında kasım ara tatilin ardından 15 tatil olarak adlandırılan yarı yıl tatili 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak. İkinci dönem ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak. Öte yandan ara tatillerin kaldırılacağı yönündeki haberlere yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Velilerden, öğrencilerden, öğretmenlerden öyle bir talep gelirse bakarız. Bu yılkini gördükten sonra değerlendirme yaparız” dedi.