Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu haber arabası olanlara, tarih yaklaşıyor!

Türkiye’de mayıs ayından itibaren trafik sigortalarında yeni bir dönem başlıyor. Konuyla ilgili açıklama geldi. 

Türkiye'de mayıs ayından itibaren

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar devam ederken, araç sigortaları da yaşanan krizden kendi üzerine düşeni alıyor. Ekonomik kriz nedeniyle araç almanın ve binmenin masraflar nedeniyle zorlaştığı ülkede trafik sigortası da bunlara ekleniyor. Sigortası olmayan araçlar ise ciddi cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. Sigortaya dair gelen son açıklama ise vatandaş açısından enseyi karartacak cinsten…

TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı trafik sigortalarına dair yaptığı açıklama yaptı. Bağcı, açıklamasında mayıs ayına dikkatleri çekti.

TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı yaptığı açıklamada; “Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik olacak. Hasar endeksi diyebileceğimiz araç fiyatı, parça fiyatları, hasar oranları gibi birçok uygulamaya bakılıp trafik sigortası primlerini Mayıs ayından itibaren yükseltme ve düşürme yetkisini Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) almış oldu. Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabilir” dedi.

İyi sürücünün yüzde 50 indirim alabilirken, kötü sürücünün yüzde 200’e kadar trafik sigortası ödeyebileceğini söylerken; “İyi sürücü ile kötü sürücü arasında trafik sigortası prim farkını 6 kata çıkarabiliyor. Mayıs ayında da endekse göre bir artış bekliyoruz. Bununla ilgili artış olabilir dikkatli olmak lazım” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından
Sıradaki Haber Akaryakıt fiyatlarına çifte zam: Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak