Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araçlar Kafa Kafaya Girdi

yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada yabancı plakalı bir otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Ortalık mahşer yerine dönü.

yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan

Hatay’ın Kumlu ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazası meydana geldi.  Reyhanlı-Kırıkhan yolu Kırcaoğlu mevkiinde, yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda yabancı plakalı bir otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerinin Y.H., C.H., R.H., İ.Ş. ve A.Y. olduğu belirlendi. Kazanın ardından olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kaza, büyük bir trajediye yol açtı. Kurtarma ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçlardan çıkarılan yaralılar, hızlı bir şekilde en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralıların tedavisi sürerken, polis olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Kazanın ardından olay yerine gelen yakınlar ve çevredeki vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra sahilinde denizde hareketsiz bulunan
Sıradaki Haber Genç adam denizde hareketsiz bulundu