Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aranan 7 şüpheli Kocaeli’de yakalandı!

Gasp eden ve hürriyetinden yoksun bırakma suçundan aranan 7 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden 6’sına ev hapsi cezası verildi.

Gasp eden ve hürriyetinden

Edinilen bilgiye göre, 9 Ocak günü Darıca ilçesinde meydana gelen A.S. isimli şahsın yağma (gasp), kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve 6136 SKM olaylarıyla ilgili, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen O.K., H.S., S.Y., K.Ö., H.A., A.O. ve A.Ö.O. isimli şüpheliler polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince tamamlanan işlemlerinin ardından O.K., H.S., S.Y., K.Ö., H.A. ve A.Ö.O.’ye sevk edildiği adli makamlarca ev hapsi cezası verildi.

KOCAELİ’DE BİR KİŞİYİ GASP EDEN VE HÜRRİYETİNDEN YOKSUN BIRAKAN 7 ŞÜPHELİ POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI. ŞÜPHELİLERDEN 6’SINA EV HAPSİ CEZASI VERİLDİ. (ÇAĞRI GÖKDEMİR – MERT GÜRENÇ/KOCAELİ-İHA)
Kocaeli’de bir kişiyi gasp eden ve hürriyetinden yoksun bırakan 7 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden 6’sına ev hapsi cezası verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mersin’in Mut ilçesinde, Meydan Mahallesi'nde
Sıradaki Haber Mersin’de kan donduran olay! Çöpten bebek cesedi çıktı!