Arda Güler ne zaman iyileşecek, ne zaman oynayacak? İşte Real Madrid'in kararı!

Arda Güler ne zaman iyileşecek, ne zaman oynayacak? İşte Real Madrid'in kararı!

Real Madrid'in Türk oyuncusu Arda Güler'in sakatlık sorunlarına çözüm bulma amacıyla aldığı yeni kararlar gündeme damgasını vurdu. İspanyol devi, Arda Güler'in sakatlıklarının ardından kulüp doktorunu işten çıkartmıştı. Ancak bu kez, daha farklı bir strateji izleyen Real Madrid, genç yıldıza destek olma yoluna gitti.

Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlık sorunlarıyla boğuştu. Diz sakatlığının ardından İspanya'da ameliyat geçiren Arda, sezon öncesi kamp döneminde takımla antrenmanlara katılamadı. Las Palmas ile oynanacak La Liga maçı öncesi takımla kısa süreli çalışmalar yapsa da sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 hafta daha sahalardan uzak kaldı.

Real Madrid, Arda Güler'in yaşadığı sakatlık sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yeni bir strateji belirledi. Defensa Central'de çıkan habere göre, Arda Güler'in geri dönüş tarihine dair herhangi bir taahhüt verilmeyecek. Bu süreçte Arda Güler'in sadece sahaya odaklanması ve sabırlı olması için destek sağlanacak.

Haberde ayrıca, Arda Güler ile kulüp yetkilileri arasında yapılan görüşmede genç oyuncuya dönüşü için baskı yapılmayacağı ve sabırla beklenileceği belirtildi. Real Madrid, Arda Güler'in yaşadığı zorlu süreçte ona destek olmayı ve kariyerine odaklanmasını sağlamayı hedefliyor.

Real Madrid, Arda Güler'in sakatlık sonrası dönüşünde Fede Valverde'nin yaşadığı zorlukları hatırlatarak, Arda Güler'in de kulübe önemli katkılar sağlayabileceğine inanıyor. Bu yeni strateji ile Arda Güler'in futbol sahnesine güçlü bir geri dönüş yapması bekleniyor.