Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Güler Portekiz maçında ilk 11’de mi? Montella’dan şok karar! SON DAKİKA HABER

A Milli Takım bu akşam saat 19.00’da Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi en fazla merak edilen konu ise Arda Güler’in ilk 11’de olup olmayacağı.

A Milli Takım bu

A Milli Futbol Takımı bu akşam saat 19.00’da Signal Iduna Park’ta Portekiz ile karşılaşacak. A Milli Takım’ın kampını yakından takip eden Milliyet muhabiri Senad Ok, A Milli Takım’daki son gelişmeleri aktardı.

İLK 11’DE YER ALMAYACAK

Elde edilen bilgilere göre, Arda Güler’in Portekiz’e karşı ilk 11’de yer almayacağını öğrenildi. Senad Ok ayrıca Kenan Yıldız ve Kerem Aktürkoğlu arasında da bir değişiklik olabileceğini vurguladı. Senad Ok’un açıklaması şu şekilde:

“Arda’yı beklemiyoruz. Bir yorgunluğu var. İnsanlar bu yorgunluğu yanlış anlıyor. Bu yorgunluk üzerine oynarsa sakatlık yaşayabilir. Adalede ve kasıkta bir zorlama olabilir. Hocanın bahsettiği bu benim edindiğim bilgi çerçevesinde. Bu yorgunluk sakatlık riskini de beraberinde getirebilir. Arda’nın yerine Yunus’u denedi hoca. Ayrıca Kenan ve Kerem arasında bir değişiklik olabilir. İsmail iyileşti ama ilk 11’de başlamasını beklemiyoruz. İrfan dışında sakat oyuncumuz yok aslında. Sadece önde Arda’nın yokluğunda Yunus kanatta belki Kenan-Kerem değişikliği olabilir.”