Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Süar’dan alkışlanacak hareket! Şirket, okul ve derneklere ücretsiz dedi

Öğretim görevlisi ve Marduk Digital’in kurucu ortağı Kocaelili Arda Süar’dan önemli çağrı. Süar kendisine ulaşan uzman kişi ve kurumlara “Çocukları sosyal medyada bekleyen tehlikeler ve ebeveyn farkındalığı eğitimi” konusunda ücretsiz eğitim vereceğini duyurdu.

Öğretim görevlisi ve Marduk

Marduk Digital’in kurucu ortağı olan ve bir üniversitede öğretim görevlisi olan faaliyetlerini sürdüren Arda Süar’dan önemli bir çağrı geldi. Son günlerde artan sosyal medya zorbalığı ve çocukları bekleyen sosyal medya tehlikelerine karşı daha önce ücretli olan “Çocukları sosyal medyada bekleyen tehlikeler ve ebeveyn farkındalığı” eğitimini uzman kişi ve kurumlara sosyal sorumluluk gereği ücretsiz vereceğini duyurdu.

SÜAR’IN PAYLAŞIMI

Arda Süar’ın yayınladığı sosyal medya duyurusu şöyle:
“Çok uzun yıllardır kişi ve kurumlara verdiğim ücretli eğitimlerden birisi olan “çocukları sosyal medyada bekleyen tehlikeler ve ebeveyn farkındalığı eğitimi” konusunda üç gündür yaşanan olaylar ve gelişmeler çerçevesinde kişisel bir sosyal sorumluluk kararı aldım. Bu eğitimi artık talep eden tüm şirketlere, derneklere ve okullara ücretsiz olarak vereceğim. önümüzdeki hafta itibariyle bu konuda gelen talepleri bir takvim kapsamına alarak hepsine yetişmeye çalışacağım. Bu alanda eğitim veren tüm uzman kişi ve kurumlara da benzer bir çerçevede hareket etmeyi tavsiye ediyorum.”