Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Turan 13 milyon 900 bin dolar kaptırmıştı! Özgür Demirtaş o isimleri uyardı! Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu…

Arda Turan’ın 13 milyon 900 bin dolar dolandırıldığını açıkladığı olayın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş dolandırılan ünlülere seslendi. Arda Turan, Muslera, Belözoğlu, Selçuk İnan… Liste uzuyor!

Arda Turan’ın 13 milyon

Türkiye’nin gündemine kısa süre önce bomba gibi düşen bir dolandırıcılık olayının detayları ortaya çıkmaya başladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise dolandırılan ünlü futbolculara seslenerek çok nemli uyarılarda bulundu.

Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı ünlülerin yatırım yapmadan önce neler yapması gerektiğini açıkladı. Tuzağa düşen ünlü isimlerin yaklaşık toplamda 25 milyon dolar dolandırıldıkları ifade ediliyor.

25 MİLYON DOLARLIK VURGUN!

İstanbul’da bir banka müdürü olan Seçil Erzan adlı kişinin kendilerini yüksek kâr getirili özel ve güvenilir bir fon vadiyle kandırıldığını itiraf eden birçok ünlü isim olayın detaylarını aktardı. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslere, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi ünlü birçok isim yer alıyor.

Yaklaşık 18 kişiyi 25 milyon dolar dolandıran kişinin açıklamaları da gündeme gelmişti. Seçil Erzan, müşteki Emre Çolak’ın 3 milyon 200 bin dolar verdiğini ve bu pranın hepsini geri almadığını, Emre Belözoğlu’nun 4 milyon 200 bin dolar verdiğini ve geri almadığını, Arda Turan’ın ise teslim ettiği miktarı daha sonra yazılı beyanda bulunarak sunacağını dile getirdi.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’TAN UYARI!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından bu olay sonrasında ünlü isimlere seslenerek, yatırım yapmadan önce kendisine ücretsiz olarak sorabileceklerini ifade etti. Yatırım tavsiyesi veremeyeceğini belirterek, tüm sporculara seslendi. Bu kişilerin paralarını nereye yatırmamaları gerektiğini söyleyebileceğini ifade etti.

ARDA TURAN 13 MİLYON 900 BİN DOLARINI KAPTIRDI!

Bu olayın kendisini oldukça yıprattığını ifade eden Arda Turan, 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, bank kaşeli ve ıslak imzalı belge verildiğini belirterek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. Yıllardır çalışıp kazandığı tüm paranın Seçil Erzan’ın kendisini kandırarak yok ettiğini ifade etti.