ARİFE GÜNÜ MESAJLARI 2024 EN YENİ: Resimli, Dualı, Ayetli Arefe Günü Sözleri! En Anlamlı Kurban Bayramı Arife Günü Mesajları Dini Sözler

Kurban Bayramı arife günü vatandaşların gündemi arife günü mesajları oldu. Birbirinden anlamlı ayetli ve dualı arife günü mesajları inceleyen vatandaşlar listeleri hazırladı. Bayramı müjdeleyen arefe günü sevdiklerinize atabileceğiniz bayram mesajları geldi. İşte resimli, dualı, ayetli arife günü mesajları 2024..

ARİFE GÜNÜ MESAJLARI 2024 EN YENİ: Resimli, Dualı, Ayetli Arefe Günü Sözleri! En Anlamlı Kurban Bayramı Arife Günü Mesajları Dini Sözler

Arefe günü mesajları ve sözleri 2024 araştırmaları sıklaştı. Bayramın müjdecisi arife gününün anlam ve önemini bilen Müslümanlar sevdiklerine gönderebileceği arife mesajı resimli örneklere odaklandı. Bayram öncesi sevdiklerinize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza anlamlı Arefe günü mesajları atmak için aşağıdaki örnekleri inceleyebilirsiniz. İşte Kurban Bayramı arife günü paylaşılacak resimli, dualı, ayetli, hadisli arife mesajı 2024..

ARİFE GÜNÜ MESAJLARI 2024 EN YENİ: Resimli, Dualı, Ayetli Arefe Günü Sözleri! En Anlamlı Kurban Bayramı Arife Günü Mesajları Dini Sözler - Resim : 1

DUALI AYETLİ AREFE GÜNÜ MESAJLARI

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

Arefe gününe ulaştık çok şükür bayrama da kavuşmak nasip olur inşallah."

"Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz kutlu olsun."

"Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, Arefe gününüz kutlu olsun."

"Resûlullah Efendimiz sallallâhü aleyhi ve sellem buyurdular: Arefe günü tutulan oruç, geçmiş ve gelecek olmak üzere iki senenin günahlarına keffâret olur.” (Müsned-i Ahmed bin Hanbel)"

"Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah’tan niyaz ederiz."

ARİFE GÜNÜ MESAJLARI 2024 EN YENİ: Resimli, Dualı, Ayetli Arefe Günü Sözleri! En Anlamlı Kurban Bayramı Arife Günü Mesajları Dini Sözler - Resim : 2

ARİFE MESAJI RESİMLİ 2024

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve Arefe gününüz mübarek olsun.

Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz kutlu olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Kaynak: Şermin Temur