Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 644. Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube

Kanal D’nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar 644. bölüm zamanı geldi. Yeni bölüme damga vuran an Hüsnü’nün Metin’i vurması oldu. Tüm merak edilenlerin ortaya çıkacağı Arka Sokaklar 644. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. 6 Ekim Cuma akşamı saat 8’de ekrana gelecek olan 644. bölüm araştırmaları başladı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizide Hüsnü Metin’i vurdu. Yeni bölüme damga vuran anların ardından Arka Sokaklar yeni bölüm beklenmeye başladı. Tüm detaylar Arka Sokaklar 644. bölüm canlı izleme ekranında..

ARKA SOKAKLAR 644. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 644. BÖLÜM ÖZETİ

6 Ekim Cuma günü ekrana gelecek Arka Sokaklar 644. bölümde Metin, kaldığı yerden kaçar ve bir kişiyi silah zoruyla tartaklar. Olay yerine gelen Hüsnü ve ekip Metin’i sakinleştirmeye çalışır. Metin etrafındakilere zarar vermesin diye Hüsnü, Metin’i vurur. Metin hastaneye kaldırılır. Hüsnü ise oğlunu vurmanın vermiş olduğu vicdan azabıyla baş başa kalır. Ekip tutulduğu yerden kaçan Metin’i aramak için seferber olur. Hüsnü’nün onu durdurmak için son bir çaresi kalmıştır. Sado’nun Avrupalılarla gerçekleştirdiği operasyon yolunda gitmeyince ona verilen sözler de tutulmaz. Savcı Ekin ve icraatları yüzünden Engin ile Başak’ın arası gerilir. Ayla ve Pınar’ın organize ettikleri deprem gezisine katılan Baran’ın başı akrabalarıyla derde girer. Selim cezaevine konulur. Koğuş arkadaşı çok tanıdık bir isimdir; Sado’nun bir numaralı adamı, Bedri…

ARKA SOKAKLAR 643. BÖLÜM NELER OLDU?

Mehtap cinayetinin peşini bırakmayan Ünal, Metin’i de bu olaya dahil etmek için çabaladı. Metin’in durumuna üzülen ailesi onu kurtarmanın yollarını aradı. Sado uluslararası uyuşturucu ticaretinin Avrupa ayağıyla kurduğu iş birliği sayesinde daha da büyümeye karar verdi. Ama bu durum Sado’yu iki ateş arasında bıraktı. Kadir ve Birce’nin yakınlaşması yeni bir çift mi doğuyor sorusunu akıllara getirdi. Diğer yandan Savcı Ekin, ekibin üzerinde çalıştığı bir soruşturmaya atanınca sürprizleriyle hikayeye dahil oldu. Rıza Baba’nın kontrolünde ekip yeni bir operasyona başladı.

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR