Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 646 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle! Bugün Arka Sokaklar Var Mı?

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. 20 Ekim Cuma akşamı 646. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar’da Efe’nin vuruluşu herkesi darmaduman etti. Ölümle hayat arasında kalan Efe’nin çaresi Sado’da. Sado’nun Rıza Babayla pazarlığı olay oldu. Peki, Rıza baba ne yapacak? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm canlı izleme ekranı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm geldi. Her hafta cuma günlerini iple çeken Arka Sokaklar takipçileri yeni bölümü mercek altına aldı. AVM baskınında yaralanan Efe ölecek mi merak edildi. Ali’nin şehit oluşuyla gözyaşlarına boğulan izleyiciler şimdi Ali’nin oğlu Efe için ağlıyor. Ekranlara damga vuran fenomen dizinin 646. bölümü yayınlandı. 20 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek Arka Sokaklar yeni bölümde Sadullah’ın yüzünden vurulan Efe ölümle hayat arasında savaşıyor. Tüm bunların yaşanacağı Arka Sokaklar 646. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM ÖZETİ

20 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek 646. bölümde AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi vermektedir. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşerler. Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçlar. Tarık Aşkın, hem Sado’yu hem emniyeti kendisine düşman etmiştir ve bunun bedelini ödeyecektir. Kadir, Bedri’den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat bulmuştur. Bu sırada John’u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar. Sado’nun hamleleri hem Rıza Babayı, hem de ekibi çıkmaza sokar. Sado yüzünden vurulan Efe ölecek mi? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı..

 

ARKA SOKAKLAR 645. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

13 Ekim 2023 Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar 645. bölümde ekip, acı bir olayla sarsılıyor! Rıza Baba ve ekibi, Sado’nun etrafındaki çemberi daraltmaktadır. Sado, ailesiyle buluşmak için Yunanistan’a gider; ama bu buluşma, silahların gölgesinde gerçekleşir. Metin bağımlılık merkezine yatırılır; ancak, onu orda Sado’nun adamları rahat bırakmayacaktır. Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patlar. Rıza Baba, Alper’in intikamını kendi üslubuyla alır. Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başlamıştır. Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin

Özgür Ozan

İlker İnanoğlu

Ozan Çobanoğlu

Özlem Çınar

Hasan Denizyaran

Oğuz Peçe

Sinem Reyhan Kıroğlu

Cansu Fırıncı

Tunç Oğuz

Nazlı Tosunoğlu

Hülya Kalebayır

Ali Haydar Çataltepe

Can Başak

Gaye Gürsel

Elvan Dişli

Perihan Ünlücan

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR