Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 647 Bölüm İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Parça İzle

647. bölümüyle ekrana gelecek Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba kızı Pınar’la karşı karşıya geldi. Torunu Efe’nin kurtulması Sado’ya bağlı ancak Rıza baba boyun eğmemekte kararlı. Dizi tarihinin en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam Kanal D’de yayında. İşte merak edilen Arka Sokaklar 647 bölüm izleme ekranı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm geldi. Yıllara meydan okuyan polisiye dizinin fanları yeni bölüm öncesi neler olacağını araştırmaya koyuldu. Her hafta cuma günleri ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar dizisinde Rıza babanın torunu Efe ölümle kalım arasında ince bir çizgide. Son bölümde oldukça kritik anların yaşandığı sevilen dizinin yeni bölümünde Rıza baba kızı Pınar’dan veto yedi. 647. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar dizisinde Efe’nin hayatı Sadullah’a bağlı. Rıza Baba, Sadullah’ın yaptığı teklifi kabul etmeyince Pınar’dan “Kızın yok artık senin” çıkışı geldi. Sadullah’a muhtaç olmadığını söyledi. Emre Komiser ortadan kayboldu. Rıza Baba ve ekip Emre’nin peşine düştü. Peki, Emre ölecek mi? İşte merak edilen Arka Sokaklar 647. bölüm canlı yayın ekranı..

KANAL D ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 647. BÖLÜM ÖZETİ

3 Kasım Cuma gecesi izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar 647. bölümde Efe’nin durumu tüm aileyi derinden üzüyor. Bundan sonra Efe için tek bir umut ışığı var. O da organ nakli. Holding sahibi Asude’nin oğlu Baybars bir kazaya karışıyor. Asude, küçük bir kız çocuğunun hayatına mal olacak kazayı örtbas etmek için elinden geleni yapıyor. Metin’in işyerine yüklü miktarda borcu olduğunu öğrenen Hüsnü, bu borcu ödemek için türlü çareler arıyor. Aylin ve Hakan arasındaki buzlar çözülmeye başlıyor. İki taraf da yakınlaşmak için kendilerine engel olmuyor. Sadullah mülteciler üzerinden Avrupalı zenginlere insan avı düzenleniyor. Emre de bu avın bir kurbanı oluyor. Sadullah’ın yaptığı teklifi kabul etmeyince Pınar’dan “Kızın yok artık senin” çıkışı geliyor. Sadullah’a muhtaç olmadığını söyleyen Rıza ne yapacak merak ediliyor. Emre Komiser ortadan kayboluyor. Rıza Baba ve ekip Emre’nin peşine düşüyor. Peki, Emre ölecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 8’de yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölümde.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin

Özgür Ozan

İlker İnanoğlu

Ozan Çobanoğlu

Özlem Çınar

Hasan Denizyaran

Oğuz Peçe

Sinem Reyhan Kıroğlu

Cansu Fırıncı

Tunç Oğuz

Nazlı Tosunoğlu

Hülya Kalebayır

Ali Haydar Çataltepe

Can Başak

Gaye Gürsel

Elvan Dişli

Perihan Ünlücan

DİĞER VİDEOLAR