Arka Sokaklar 649 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Bu Haftaki Bölümü Tek Parça İzle

Arka Sokaklar flaş karar geldi. Bu hafta cuma ve pazartesi akşamı art arda 2 bölümü yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 17 Kasım Cuma günü 649. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar dizisi yeni bölümde Sadullah ekip otosunu patlatıyor. İşte Arka Sokaklar bu haftaki bölümü tek parça izle ekranı..

Kanal D tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar zamanı geldi. Bu hafta cuma ve pazartesi olmak üzere arka arkaya 2 yeni bölümün yayınlanacağı açıklandı. 17 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak fenomen dizide neler yaşanacak merak edildi. Dizinin sıkı takipçileri Arka Sokaklar bu haftaki bölümü tek parça izle ekranını incelemeye koyuldu. Yeni bölümde Sadullah ekip otosunu patlatacak mı merak konusu oldu. Bu akşam 649. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar dizisinde Aylin'in bir kızı olduğunu öğrenen ekip şoke oldu. Öte yandan Aylin, Elif’e gün geçtikçe daha çok bağlanmaya başladı. Hakan ile arasını düzelten Aylin şimdi ne yapacak merakla bekleniyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Arka Sokaklar 649 bölüm full izle ekranında..

17 KASIM 2023 ARKA SOKAKLAR 649. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 649. BÖLÜM ÖZETİ

17 Kasım Cuma akşamı yayına girecek Arka Sokaklar yeni bölümde Sadullah ile Rıza Baba ve ekibi arasındaki gerginlik her geçen gün daha da tırmanıyor. Rıza Baba ve ekibi bu kez Sadullah'ı bitirmeye kararlı. Ancak Sadullah, Rıza Baba ve ekibinin arkasında haince planlar yapmaya devam ediyor. Ekip otosunun altına bomba yerleştiren Sadullah, Rıza Baba ve ekibinin araca binmelerini bekliyor. Peki, Sadullah, ekip otosunu patlatacak mı? Milyonlarca dolarlık uyuşturucuya el koyan ekibimiz Sadullah’ın kanadını kırıyor. Sadullah, intikam almak için çok beklemiyor. Asude oğlunu korumak için ekibe teklifte bulunuyor. Asude bu kez Sadullah’ı ve Ünal’ı ele vermeye kararlı. Terör hücresi lideri Miran, Dilan’ın intikamını almak için kardeşi Baran’ı kullanıp yeni bir saldırı planlıyor. Aylin, Elif’e gün geçtikçe daha çok bağlanıyor. Serdar bu durumu Aylin’e yaklaşmak için bir fırsat olarak görüyor. Mushab’ın adamı Fazıl, Metin’e kurduğu tuzaktan sonra Şule’nin peşine düşüyor.

Arka Sokaklar 649 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Bu Haftaki Bölümü Tek Parça İzle - Resim : 1

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Kanal D tarihinin en eski yapımlarından Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin, Mustafa Üstündağ, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel ,Onurcan Sesli, Ada Baykan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan, Murat Yeşil gibi isimler var.