Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 650 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube

Bu hafta art arda 2 bölüm yayınlayan Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 20 Kasım Pazartesi akşamı 650. bölümü yayına giren Arka Sokaklar dizisinde şehit var. Birce, Sinem ve Alper’in içinde olduğu araba patladı. Rıza Baba acı haberi verdi ve flaş operasyonu başlattı. İşte macera dolu Arka Sokaklar 650 bölüm izle full HD ekranı..

Kanal D izleyicilerinin en sevdiği yapımlardan Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. Bu hafta art arda 2 bölüm yayınlama kararı alan yapımın 2. bölümü geldi. Cuma günü ekrana gelen son bölüm ardından 20 Kasım Pazartesi günü 650. bölüm kararı alındı. Bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinde cenaze töreni var. Sadullah’ın planlayıp terör örgütünün uygulamaya koyduğu bombalı saldırı herkesi ağlattı. Saldırı sadece ekipte değil tüm emniyette infial yarattı. 20 Kasım Pazartesi akşamı 650. bölümüyle izleyici karşısındaki yerini alan Arka Sokaklar yeni bölüme Mehmet komiser fırtınası esmeye başladı. Sevilen yapıma Mehmet komiser karakteriyle Pamir Pekin dahil oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Arka Sokaklar 650 bölüm izle full HD tek parça ekranında..

20 KASIM ARKA SOKAKLAR 650. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 650. BÖLÜM ÖZETİ

Bu hafta 2 bölüm art arda yayınlanacak olan Arka Sokaklar 650. bölümde operasyon emri veriliyor. Yeni bölümde Rıza Baba şehit haberi ile ekibi yıkıyor. Birce, Sinem ve Alper’in içinde olduğu araba patlıyor. Ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastaneden Rıza Babaya acı haber geliyor. Rıza Baba da bu haberi ekibi ile paylaşıyor. Ekip, şehitlerine ağlarken buna sebebiyet veren terör örgütüne ağır darbeler indirmeye başlıyor. Sadullah’ın planlayıp terör örgütünün uygulamaya koyduğu bombalı saldırı herkesi ağlatıyor. Sadece ekipte değil tüm emniyette infiale neden oluyor. Basının yoğun ilgisi ve Ankara’nın baskısıyla stresi giderek artan ekibin bir kulağı hastanededir. Diğer yandan Sadullah’ın saklandığı yer nihayet deşifre oluyor. Ancak baskına giden ekibi bambaşka bir sürpriz bekliyor. Gizemli bir telefon ve sonrasında yaşananlar Başak’la Engin’i bir çıkmazın içine hapsediyor. Mehmet komiser rolündeki Pamir Pekin diziye giriş yapıyor. Aksiyon dolu Arka Sokaklar 650. bölüm 20 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayında. Kaçırmayın..

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Arka Sokaklar dizisine Mehmet komiser karakteriyle Pamir Pekin katıldı. Sevilen dizide Zafer Ergin, Mustafa Üstündağ, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel ,Onurcan Sesli, Ada Baykan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan, Murat Yeşil gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR