Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 651 Bölüm Full İzle! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cuma günlerinin efsanesi Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 24 Kasım Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüme, “İyiler çok kolay kaybediyor, kötüler çok kolay kazanıyor” sözü damga vurdu. Başak Sado’nun avukatı olarak ekibin karşısına çıkınca Engin silahı eline aldı. İşte Arka Sokaklar 651 bölüm full izle ekranı..

Kanal D izleyicileri yıllara meydan okuyan dizi Arka Sokaklar yeni bölümü beklemeye koyuldu. 24 Kasım Cuma günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Arka Sokaklar’da Sadullah krizi patladı. Yeni bölümde neler olacağını merak eden Arka Sokaklar hayranlarına yeni bölüm özeti geldi. Bu cuma günü ekrana gelen yeni bölümde Sadullah sonunda yakalandı. Rıza Baba ve ekip operasyonla Sadullah’ı yakaladı. Sadullah gözaltına alınıp nezarethaneye koyuldu. Ancak hem Rıza Baba’yı hem de ekibi şok eden bir gerçek ortaya çıktı. Engin’in sevgilisi Başak, Sadullah’ın avukatı olarak emniyete gelince olanlar oldu. Rıza Baba, Başak ile Sadullah arasında nasıl bir ilişki olduğunu araştırmaya başladı. Engin komiser kendisini ve Başak’ı düşürdüğü durumdan dolayı Sadullah’ı vurmaya kalktı. Peki Engin, Sadullah’ı vuracak mı? Tüm bunlar ve daha fazlası Arka Sokaklar 651 bölüm full izle ekranında..

23 KASIM ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=U7HJ_7Egpzc

ARKA SOKAKLAR 651. BÖLÜM ÖZETİ

24 Kasım Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar 651. bölümde ekip şehitlerinin acısını içinden atamıyor. Arda, Emre ve Kadir’i bir konteynere hapseden Sadullah’ın planları istediği gibi gitmiyor. Polisler konteynerden kurtulmayı başarabilecek mi merak ediliyor. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Arka Sokaklar 651. bölümde Avukat Başak krizi patlak veriyor. Başak ve Memo ortadan kayboluyor. Engin, eşi ve oğlunu bulmak için her yolu denemeye koyuluyor. Bu akşamki yeni bölümde Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak istiyor. Bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile oluyor. Aylin, Serdar’dan aldığı teklife çok şaşırıyor. Hakan’la ilişkileri bu tekliften sonra zedeleniyor. Daha fazlası 24 Kasım Cuma yeni bölümde..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Pamir Pekin, Zafer Ergin, Mustafa Üstündağ, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel ,Onurcan Sesli, Ada Baykan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan, Murat Yeşil

DİĞER VİDEOLAR