Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 654 Bölüm Full İzle Tek Parça! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube! Arka Sokaklar Yeni Bölüm İzle

Arka Sokaklar evreninde tüm dengeler değişti. Yıllara meydan okuyan fenomen dizinin yeni bölümü yayınlandı. 15 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar 654 bölüme Aylin ile Hakan ayrılığı damga vurdu. İkinci baharını yaşamaya hazırlanan Aylin ölüm haberini alınca yıkıldı. Peki, Arka Sokaklar Hakan öldü mü? İşte merak edilen Arka Sokaklar 654 bölüm izle ekranı..

Kanal D ekranının en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 15 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar dizisinde Aylin ve Hakan düğümü çözüldü. Arka Sokaklar 654 bölüm izle ekranı bekleyen seyircilere Hakan komiser gelişmesi geldi. Beyazlar içinde ikinci baharını yaşamaya hazırlanan Aylin’i bekleyen kara haber herkesi şaşırttı. 15 Aralık Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar 654. bölümde Mehmet komiser yapıma giriş yaptı. Pakir Pekin’in hayat verdiği Mehmet, Rıza babanın karşısına çıktı. Oldukça geniş bir kadroya sahip olan Arka Sokaklar oyuncuları listesinden bir isim silindi. Arka Sokaklar Serdar öldü ve Aylin yıkıldı. İşte Arka Sokaklar 654 bölüm full izle tek parça ekranı..

15 ARALIK 2023 ARKA SOKAKLAR 654 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 654 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Arka Sokaklar yeni bölüme Aylin damga vurdu. Gelinliğini giyip Serdar’la evlenme anını bekleyen Aylin yıkıldı. Hakan’dan gelen, “Mutlu olmayı hak ediyorsun. Ben gidiyorum hoşçakal” notuyla üzülen Aylin’e ölüm haberi çabuk geldi. 15 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar 654 bölümde Serdar öldürüldü. Rıza Baba ve ekip örgütü çökertmek için büyük uğraş verdi. Bir yandan örgüt ile bir yandan Komiser Mehmet’le uğraşan Rıza Baba ve ekip bir şok daha yaşadı. Evlenmek üzere olan Aylin’e Serdar’ın öldüğü haberi tez zamanda geldi. Aylin yıkılınca tüm ekip dağıldı. Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümde Sadullah sorununu ortadan kaldıran ekibin başka mevzuları çıktı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Arka Sokaklar yeni bölümde..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Burcu Kara, Pamir Pekin, Zafer Ergin, Mustafa Üstündağ, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz

DİĞER VİDEOLAR