Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 655 Bölüm Fragmanı! Kanal D Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragman! Arka Sokaklar Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisinde heyecan artıyor. Bu hafta pazartesi ve cuma günleri 2 yeni bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde evleneceği gün Serdar’ın ölüm haberini alan Aylin yıkıldı. Arka Sokaklar 655 bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı..

Kanal D ekranının yıllara meydan okuyan yapımı Arka Sokaklar canlı izle ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm bekleyen izleyicilere flaş duyuru geldi. Bu hafta pazartesi ve cuma günleri 2 yeni bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar dizisinde heyecanın dozu iyice arttı. Arka Sokaklar yeni oyuncu Burcu Kara ve Pamir Pekin diziye giriş yaptı. Arka Sokaklar Seval komiser rolü ile güzel oyuncu Burcu Kara ile Arka Sokaklar Mehmet komiser yapıma giriş yaptı. Arka Sokaklar Mehmet komiser rolüne yakışıklı oyuncu Pamir Pekin hayat verdi. İki yeni oyuncuyla yola devam eden Arka Sokaklar gelecek hafta neler olacak merak konusu oldu. 18 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek Arka Sokaklar 655 bölüm full izle araştırması yapan izleyicilere yeni bölüm özeti geldi. İşte Arka Sokaklar 655 bölüm fragmanı..

ARKA SOKAKLAR 655 BÖLÜM FRAGMANI

Cuma günleri yeni bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinden flaş gelişme geldi. Bu hafta Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı 2 bölüm müjdesi verdi. Bu hafta hem pazartesi hem de cuma günü yeni bölümü yayınlanacak olan Arka Sokaklar yeni bölüm fragman izlenmeye başladı. Fenomen yapımın yeni bölümünde neler olacak merak eden izleyiciye özet geldi. Günlerdir beklenen Arka Sokaklar Seval komiser ile Mehmet Komiser yapıma giriş yaptı. Arka Sokaklar Burcu Kara ile Arka Sokaklar Pamir Pekin dönemi başladı. 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayında olacak Arka Sokaklar yeni bölümde evleneceği gün Serdar’ın ölüm haberini alan Aylin gözyaşlarına boğuldu. Aylin’in evlenmek üzere olduğu Serdar’ın öldürülmesi başta Aylin olmak üzere tüm ekibi dağıttı. Rıza Baba ve ekibini çok üzen ölüm haberinin altından çıkanlar herkesi şoke etti. Komiser Mehmet pusuya düşünce imdadına yetiştiler. Tüm bunların yaşandığı Arka Sokaklar ekibine Komiser Seval ekibe dahil oldu. Aksiyon dolu bölümüyle Arka Sokaklar pazartesi ve cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de..

DİĞER VİDEOLAR