Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 655 Bölüm Full İzle! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm 655 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Yeni Bölüm

Kanal D ekranının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. Bu hafta pazartesi ve cuma günleri art arda 2 yeni bölümü yayınlanan Arka Sokaklar 655 bölüm fragmanı ardından merakla beklenen yeni bölüm geldi. 18 Aralık Pazartesi akşamı kanaldaki yerini alan Arka Sokaklar son bölüm 655 bölüm full izle ekranı geldi. Dizinin fanları bir yandan  Arka Sokaklar Engin nerede merak ederken bir yandan da Arka Sokaklar Burcu Kara dönemine göz gezdirdi. Çok sayıda izleyeni olan Arka Sokaklara giren yeni oyuncular araştırıldı. Mehmet Komiser rolündeki Pamir Pekin ve Burcu Kara’nın hayat verdiği Seval komiser ekibe girdi. Arka Sokaklar bugün var mı merak eden izleyiciye 655. bölüm özeti verildi. Peki, Arka Sokaklar haftada kaç gün? Arka Sokaklar Mehmet komiser gerçek adı ne? İşte tüm bu soruların yanıtları ve Arka Sokaklar 655 bölüm full izle ekranı..

https://www.youtube.com/watch?v=yNaJV4hIAkk

ARKA SOKAKLAR 655 BÖLÜM FULL İZLE

18 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D ekranındaki yerine yerleşen Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. Bu hafta arka arkaya 2 bölüm birden yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. Arka Sokaklar Burcu Kara ile Arka Sokaklar Pamir Pekin döneminin resmen başladığı dizide Seval ve Mehmet komiserler yapıma girdi. 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayına giren Arka Sokaklar 655 bölümde Aylin sahnelerini izleyenler yıkıldı. Evleneceği gün Serdar’ın ölüm haberini alan Aylin hüzne boğuldu. Mehmet komiser pusuya düşürüldü. Komiser Seval’in ekibe dahil olduğu Arka Sokaklar yeni bölümde Serdar’ın ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı. Arka Sokaklar 655 bölümde nikah günü müstakbel eşini cinayete kurban veren Aylin, küçük Elif’le bir başına kaldı. Zor zamanlarında ona el uzatan yine Hakan oldu. Esra’nın İngiltere’de yaşayan kuzeni Sezin Hüsnü’lere misafirliğe geldi. Kızın güzelliği ailenin ve ekibin erkeklerini birbirine düşürdü. Mehmet’in korumalık yaptığı ailenin gizli sırları açığa çıktı. Narkotik şubeden Seval Komiser nişanlısını bir kadınla yakalayınca intikamı ağır oldu. Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam saat 8’de..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Pamir Pekin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Burcu Kara, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe

DİĞER VİDEOLAR