Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 657 Bölüm Full İzle Canlı! Kanal D Arka Sokaklar Yeni Bölüm Tek Parça İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm Full İzle Youtube

2024 yılbaşı bölümü için yayın gününü değiştiren Arka Sokaklar 657 bölüm geldi. 28 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Arka Sokaklar özetsiz yeni bölüm yayına girdi. Rıza Baba ve ekip Kibariye eşliğinde yeni yıl heyecanı yaşadı. Örgüt hain planlarını devreye sokarken planları ortaya çıkarmaya çalışan Rıza Baba ve ekibi büyük şok yaaşdı. Elif’in kaçtığını öğrenen Aylin yıkıldı. İşte Kibariye’nin konuk olduğu Arka Sokaklar 657 bölüm full izle canlı ekranı..

Arka Sokaklar erken yılbaşı coşkusu başladı her hafta cuma akşamları ekrandaki yerine yerleşen Arka Sokaklar dizisinde gün değişikliği yapıldı. 2024 yılbaşı coşkusunun işlendiği Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 28 Aralık Perşembe günü yayına giren Arka Sokaklar yeni bölüme ünlü şarkıcı Kibariye konuk oldu. Merakla beklenen Arka Sokaklar oyuncuları arasına dahil olan ünlü isimler Rıza babanın ekibine girdi. 28 Aralık Perşembe yayınıyla izleyicilerin karşısına çıkan Arka Sokaklar yeni bölüm izle ekranı geldi. Yıllara meydan okuyan polisiye dizide Rıza Baba ve ekip Kibariye eşliğinde yeni yıla girdi. Örgüt hain planlarını devreye soktu. Örgütün planlarını ortaya çıkarmaya çalışan Rıza Baba ve ekip şok üstüne şok yaşadı. Serdar’ın ölümüyle sarsılan Aylin bu kez de Elif’in kaçtığını öğrenince yıkıldı. İşte Arka Sokaklar 657 bölüm full izle canlı ekranı..

ARKA SOKAKLAR 657 BÖLÜM FULL İZLE CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=UzOULl1RS2g

ARKA SOKAKLAR 657 BÖLÜM FULL İZLE CANLI

Kanal D tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bir yılı daha geride bıraktı. 16. sezonuyla yola devam eden Arka Sokaklar yeni bölüme ünlü şarkıcı Kibariye konuk oldu. Birbirinden ünlü şarkılarını bu kez Rıza baba ve ekibi için seslendiren Kibariye, Arka Sokaklar hikayesinde soyuldu. 28 Aralık Perşembe günü yayına giren Arka Sokaklar 657. bölüm izlenmeye başladı. Kibariye’nin konuk oyuncu olduğu yılbaşı özel bölümü hafızalara kazandı. Arka Sokaklar yeni bölümde Rıza Baba ve ekip Kibariye eşliğinde yeni yıla girdi. Bir yandan örgüt hain planlarını devreye sokarken bir yandan da Arka Sokaklar evreninde olaylar bitmedş. Örgütün planlarını ortaya çıkarmaya çalışan Rıza Baba ve ekip bir şok daha yaşadı. Elif’in kaçtığını öğrenen Aylin adeta yıkılınca ekran başındaki seyirci üzüldü. Arka Sokaklar özetsiz yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar oyuncuları Zafer Ergin, Özgür Ozan, Pamir Pekin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Burcu Kara, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe gibi isimlerden oluşuyor.

DİĞER VİDEOLAR