Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 684. Bölüm Nereden İzlenir? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Arka Sokaklar Son Bölüm

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm ekrana geldi. 4 Ekim Cuma gününü iple çeken izleyiciler Arka Sokaklar 684. bölüm gelişmelerini mercek altına aldı. Emniyet Müdürü Candan ile Mesut arasında bitmek bilmez atışma sonunda ayrılık getirdi. Peki, Arka Sokaklar 684. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Cuma akşamlarının sevilen dizisi

19. sezonuyla ekran macerasına devam eden Arka Sokaklar dizisinde yeni bölüm başladı. 4 Ekim Cuma günü saatler 20.00 olduğunda yayına giren Arka Sokaklar 684. bölüm bayılan Selin hastaneye kaldırıldı. Başrollerini Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Zafer Ergin gibi isimlerin paylaştığı polisiye dizi Arka Sokaklar son bölüm Mesutla yıldızı bir türlü barışmayan Candan müdür için karar aşaması geldi. Peki, Arka Sokaklar 684. bölüm nereden izlenir? Arka Sokaklar yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

ARKA SOKAKLAR 684. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Arka Sokaklar 684. bölüm Selin acilen hastaneye kaldırıldı. Herkes bebek tehlikede olduğu için endişelendi. Zehirli yapılar üreten inşaat şirketi yüzünden kanser olan küçük kızın babası Gökmen mücadeleye girdi. Rıza baba ve ekibi adaletin yerini bulması için acılı babaya yardımcı olmaya başladı. Arka Sokaklar son bölüm Şule’nin polis okuluna giriş sınavı sonuçlandı ancak Hüsnü hala gerçeği öğrenemedi. Hakan, Kaan’ı çok özleyince Aylin’e teklifle geldi. Candan’ın Mesutla yıldızı barışmayınca Rıza baba devreye girdi. Arka Sokaklar tüm bölümleri Kanal D ekranından izleyebilirsiniz.