Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar Mehmet Komiser Kim? Pamir Pekin Kimdir, Kaç Yaşında? Pamir Pekin Dizileri

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisine taze kan geldi. Sevilen oyuncu Pamir Pekin Arka Sokaklar kadrosuna katıldı. Sevilen dizide Mehmet komiser rolü nasıl bir karakter olacak merak edildi. İşte Arka Sokaklar Mehmet’i Pamir Pekin hayatı..

Yıllara meydan okuyan Arka

Kanal D’nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Bu hafta 2 bölüm birden yayına sokak dizide taş üstünde taş kalmadı. Sado’nun planlayıp terör örgütünün uygulamaya koyduğu bombalı saldırı, sadece ekipte değil tüm emniyette infiale neden oldu. Tüm bunların yanı sıra gizemli bir telefon ve sonrasında yaşananlar Başak’la Engin’i bir çıkmazın içine hapsetti. Yeni bölümle birlikte diziye Mehmet komiser rolü dahil oldu. Sevilen oyuncu Pamir Pekin kimdir? İşte Pamir Pekin Arka Sokaklar kariyeri..

ARKA SOKAKLAR MEHMET KOMİSER 

Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu genişledi. Sevilen oyuncu Pamir Pekin, Komiser Mehmet karakterine büründü. Yeni bölümle birlikte dizide yer alacak Pamir Pekin karakteri merak edildi. 18 sezon boyunca ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde usta oyuncularla bir arada olmaktan mutlu olan Pamir Pekin, “Uzun zamandır birlikte çalışan bu renkli ve başarılı ekibe dahil olmak benim için çok heyecanlı. Yeni maceralar için hazırım. Türkiye’de bir dizinin bu kadar uzun süre yayında kalması ve böyle başarılı olması nadide bir durum. Polis karakterini canlandırmak ayrı güzel ama bu karakterin hikayesi beni ayrıca cezbetti. Hepimiz diziyle beraber büyüdük, olgunlaştık diyebilirim” dedi.

PAMİR PEKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

31 Mayıs 1979 İstanbul’da doğan Pamir Pekin, İstanbul’da ekonometri bölümünü okudu. Mezun olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Pamir Pekin, reklam yüzü ile ön plana çıkmaya başladı, Veli Çelik ile tanışmasının ardından kariyerinde büyük bir dönüm noktası olan Pamir Pekin, ilk dizisi olan Komiser Nevzat adlı dizide Komiser Ali rolü ile ekranlara çıktı. 2008 yılında Vurgun dizisinde oynadı. Boks, yelkencilik ve arabalara önem veren Pamir Pekin, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Elkaz Mirza adı ile rol aldı. Şimdilerde ise Arka Sokaklar adlı dizide Mehmet komiser rolüne büründü.

Dizileri

Muhteşem Yüzyıl

İlişki Durumu: Karışık

Parmaklıklar Ardında

Günce

PAMİR PEKİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN