Arnavutköy’de iki çocuğun oyunu kötü bitti : Otomobili yaktılar

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iki çocuk kapıları kilitlenmeyen bir otomobilin içerisine çevreden topladıkları çöpleri doldurdu ve ateşe verdi. O anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Arnavutköy’de iki çocuğun oyunu kötü bitti : Otomobili yaktılar

Olayın detaylarına göre, 6 ve 7 yaşlarındaki iki çocuk, bozuk durumda olan ve kapıları kilitlenmeyen bir otomobil buldu. Bu otomobilin içine çeşitli çöpleri yerleştirdikten sonra, çocuklar bir ateş yakarak aracı tutuşturdu. Yangın hızla yayıldı ve otomobil, kısa sürede hurda bir yığınına dönüştü. Çocuklar ise, yangının başlamasının ardından olay yerinden uzaklaştı.

ATEŞE VERİP UZAKLAŞTILAR

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çocukların otomobilin içine çöpleri doldurdukları ve ardından ateş yakarak aracı ateşe verdikleri net bir şekilde görülüyor. Görüntülerde çocukların ateşi yakmalarının ardından hızla uzaklaştıkları da açıkça görünmekte. Yangının ardından araç kullanılamaz hale gelirken, olayın ardından güvenlik yetkilileri ve polis, kamera kayıtlarını inceleyerek çocukların kimliklerini belirlemeye çalıştı.

Kaynak: İHA