Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ARNAVUTLUK VE GÜRCİSTAN maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta?

Arnavutluk ve Gürcistan karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Arnavutluk ve Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Arnavutluk ve Gürcistan karşı

Arnavutluk ve Gürcistan karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Arnavutluk ve Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Arnavutluk, grubun ilk maçında Ukrayna karşısında geriye düşmesine rağmen reaksiyon vererek mücadeleyi 2-1 kazanmayı başarmıştı. Son dönemin formda ekiplerinden olan Gürcistan ise Çekya’yı 4-1 mağlup ederek gruba 3 puan ile başlamıştı. EURO 2024’te de hedefleri doğrultusunda başarılı bir turnuva geçiren Gürcistan, gruptan çıkmıştı ve son 16 turunda İspanya’ya elenmişti. Willy Sagnol ve yakaladıkları jenerasyon ile tehlikeli bir ekip haline gelen Gürcistan, bu karşılaşmada da skor üretme noktasında etkili olacaktır.

ARNAVUTLUK VE GÜRCİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Arnavutluk ve Gürcistan maçı 21.45’te EXXEN’de yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

Arnavutluk Son Maç Kadrosu:
Thomas Strakosha, Marash Kumbulla, Ardian Ismajli, Elseid Hysaj, Nedim Bajrami, Kristjan Asllani, Jasir Asani, Qazim Laçi, Ylber Ramadani, Mario Mitaj, Rey Manaj

Gürcistan Son Maç Kadrosu:
Giorgi Mamardashvili, Giorgi Gvelesiani, Lasha Dvali, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Luka Lochoshvili, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Khvicha Kvaratskhelia, Georges Mikautadze