Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan ilimizin güzide kulüplerinden Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim kurulu ile ilk kez buluştu. Başkan Serhat Hozar hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu ifade etti.

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu

EL-ALEM’DE BULUŞTULAR

İzmit Tryp By Wyndham Otel’in elit mekanı olan El-Alem’de bir araya gelen yönetim kurulu, Başkan Serhat Hozar öncülüğünde güzel ve samimi bir akşamı geride bıraktı. Kısa bir süre içinde genel kurulunu yapacak olan Arslanbey ekibinde genel koordinatörlüğü Osman Kuş, genel kaptanlığı NurdoğanYıldırımer yapacak.

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu - Resim : 1

İDDİALI TAKIMLAR OLACAK

Başkan Serhat Hozar yeni sezon öncesi beklentileri ve hedefleri ile ilgili Nokta Gazetesi’ne şu açıklamaları yaptı: Şimdiden yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu sezon da iddialı takımlardan oluşan bir lig geçeceğini düşünüyorum. Bizler de yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve ağabeylerimizle bir araya geldik.

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu - Resim : 2

UFUK HOCAMIZA İNANIYORUZ

Takımımızı Ufuk Öğütveren’e emanet ettik. Ona inanıyor ve güveniyoruz. Transferlerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Şehrimizin bilinen futbolcuları ile yola çıkıyoruz. Geçtiğimiz sezondan da arkadaşlarımız var, Arslanbey’imizin genç ve yetenekli futbolcularından kurulu bir kadro kuruyoruz. Antrenmanlarımız devam ediyor ve 27 Eylül’de başlayacak olan sezonu bekliyoruz.

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu - Resim : 3

SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

İstediğimiz futbolcuların neredeyse tamamını bünyemize dahil ettik ancak bizi üzen 1-2 ayrılık da oldu. Yapacak bir şey yok. Kulübümüze emek sarf eden herkese teşekkür ederim. Arslanbey Gençlerbirliği taraftarı şunu çok iyi bilsin ki maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar camiamıza yakışan, geri adım atmayan ve pes etmeyen bir kimliğimiz olacak. Hedefimiz öncelikle Play-Off’a kalmak. Bunu gerçekleştirirsek tabii ki Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu - Resim : 4

ARSLANBEY GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

Serhat Hozar – Başkan

Harun Öksüz – Başkan Yardımcısı

Metin Sakın – Başkan Yardımcısı

Halil Çeçen – Başkan Yardımcısı

Zekai Öztürk – Başkan Yardımcısı

Osman Gül – Genel Koordinatör

Nudoğan Yıldırımer – Genel Kaptan

Erkan Çavuş – Muhasip

Samet Sakın – Genel Sekreter

Serkan Şengül – Sosyal İşler

Ali Topal – Tesis Sorumlusu

Fatih Can – Alt Yapı Sorumlusu

Faruk Akçakaya – Alt Yapı Sorumlusu

Hasan Arslan – Yönetim Kurulu Üyesi

Nurettin Öztürk – Yönetim Kurulu Üyesi

Arslanbey Gençlerbirliği’nde yeni yönetim ilk kez buluştu - Resim : 5

Kaynak: Ali Köksal