Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arslanbey Organize Sanayi çok güzel bir örnek

İlimizin başarılı kulüplerinden birisi olan Arslanbey Organize Sanayi bu sezon da ayağını yere sağlam basıyor. Başkan Nuri Batu’nun liderliğindeki kulüp alt yapıda da yüzlerce çocuğa yuva oluyor.

İlimizin başarılı kulüplerinden birisi

KEMAL TOK İLE DEVAM

Arslanbey Organize Sanayi Spor Kulübü şehrin en düzgün yönetilen kulüpleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kartepe temsilcisi A takım bazında Süper Amatör Lig’de heyecan yaratırken alt yaş gruplarında da yetiştirdiği futbolcularla adından söz ettiriyor. Başkanlığını Nuri Batu’nun yaptığı kulübü bu sezon da Kemal Tok çalıştırıyor. Yardımcı antrenör olarak Mesut Er görev yapıyor.

KURUMSAL ANLAYIŞ SÖZ KONUSU

Geçtiğimiz gün sezon açılışını her yıl olduğu gibi görkemli bir şekilde yapan Arslanbey temsilcisinde protokol konuşmalarında alt yapının önemine ve kulübün bu anlamdaki bakış açısına değinildi. Başkan Batu ve nitelikli yönetimi gece gündüz kulübün kurumsal bir anlayışa erişmesi için yoğun bir mesai harcıyor.

İÇ TRANSFERDE 13 İSİMLE YENİDEN ANLAŞILDI

Arslanbey Organize bu sezon öncelikli olarak Play-Off’a kalmak istiyor. İç transferde 13 isimle yeniden anlaşan Arslanbey, dış transferde son olarak 1998’li sol kanat oyuncusu Doğukan Anıl Caran’ı renklerine bağladı. Anıl daha önce Sapanca Akademi, Kırkpınarspor, ve Sapanca Gençlikspor gibi takımların formasını terletti.

NURİ BATU: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Kulübün genç ve idealist başkanı Nuri Batu şu ifadelere yer verdi: Çok önemli bir makam işgal ettiğimizin farkındayım. Amatör kulüp başkanlığı sorumluluk ister ve biz de bu sorumluluk duygusu ile hareket ediyoruz. Üzerimizdeki yükü yönetici arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Arkadaşlarım bu işe gönlünü vermiş durumda. Nokta Gazetesi aracılığı ile kendilerine çok teşekkür ediyorum.

ALT YAPI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Ne yazık ki maliyetler hayli fazla ve biz de belli bir limitin üzerine çıkmama kararı aldık. Sağ olsunlar geçen sezon forma giyen arkadaşlarımızın çok önemli bir bölümü bizimle yola devam edecekler. O kadar heyecanlılar ki onların bu arzusu bizi de heyecanlandırıyor. Kemal hocamızın raporu doğrultusunda da dış transferlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki alt yapı bizim kırmızı çizgimizdir. Ne kadar çok çocuğa ulaşırsak o kadar kazanırız. Bu düşüncemizden asla taviz vermeyeceğimizin bilinmesini istiyor yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

ARSLANBEY ORGANİZE SANAYİ – İÇ TRANSFER RAPORU
Efkan Akyıldız – Kaleci
Ramazan Kayış – Kaleci
Gürkan Coşkun – Sol Bek
Mesut Horos – Stoper
Mesut Sercan Kılıçaslan – Stoper
Ercan Kolay –Stoper
Osman Emre – Sağ Bek
Berat Topçu – Orta Saha
Mustafa Yıldırım – Orta Saha
Ertuğrul Şamlı – Orta Saha
Gökhan Özkan – Kanat Forvet
Yusuf Bayraktar – Forvet
Turgut İşeri – Forvet

ARSLANBEY ORGANİZE SANAYİ – DIŞ TRANSFER RAPORU
Berk Aktı – Gölcük İdmanyurdu – Kaleci
Sezer Çavundur – Yenidoğan Serdarspor – Sağ Bek
Fatih Çolak – Arslanbey Gençlerbirliği – Orta Saha
Enes Çidemli – Doğantepespor – Orta Saha
Çağatay Fıçıcı – Seka Doğan – Sol Kanat
Furkan İnan – Eşmespor – Sol Kanat
Doğukan Anıl Caran – Sapanca Akademi – Sol Kanat

 

 

YORUMLAR

9 adet yorum var

  1. Bu güzel oluşumun meywelerini inşallah ilerleyen zamanlarda hep birlikte görürüz. Herkes topçu olacak diye bir kaide yok. Maksat duruşuyla efendiğiyle kendini ispatlamış nesil yetiştirmek.

  2. Bize arslanbey halkına bu mutluluğu yaşattığınız icin hepinize mittariz başta başkanımız nuri batu ve yönetimini tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum

  3. Altyapı kırmızı çizgimizdir 👏👏 başka söze gerek yok başarılarınız daim olsun başkan ve yönetimi tebrik ediyorum

  4. Arslanbey organizeye yakışır şekilde başkanlık yapıp alt yapımıza çocuklarımıza önem veren başkanımız ve yönetimimizi tebrik ederim.
    Çocuklarımızı kazanıp kötü yollardan uzak tutma amacıyla bu yola çıkan Nuri Başkanıma ayrıca teşekkür ediyorum.
    Çocuklar bizim geleceğimiz.

  5. Değerli Nuri batu abime ve çok değerli yönetim kuruluna takımı profesyonelce yönetip, geleceğimiz çocuklarımızın gelişimi için uğraş verip altyapıya verdikleri bu değer için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Arslanbey organize sanayispor A takım neznizde başarılar elde edeceğine inancım tamdır. En önemlisi altyapıdaki çocuklarımızın gelişimi açısından çok değerli bir kulüp olmuştur. Arslanbey organize sanayispor takımından değerli futbolcular yetişip profosyenel futbolcu olacağına inanıyorum.Başarılar diliyorum.

  6. Nuri Başkanım göreve deldiği ilk gğnden itibaren yönetim tarzı ile fark yarattı, başarıları daim olsun tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi