Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arslanbey Organize’den olaylı maç hakkında açıklama

Hafta sonu Derince Stadı’nda oynanan Derincespor ile Arslanbey Organize Sanayi arasındaki maçın ardından olaylar çıkmıştı. Arslanbey ekibi konu ile ilgili olarak açıklama yaptı. İşte o açıklama.

Hafta sonu Derince Stadı’nda

CENTİLMENLİĞİ İLK EDİNDİK

Arslanbey Organize Sanayi Spor Kulübü ve yönetimi olarak sporda fair play ilkelerine bağlı kalarak tüm spor aktivitelerimizi sürdürmekteyiz. Benimsemiş olduğumuz bu düşünce yapısında; centilmenlik, hoşgörü, saygı ve sevgi, anlayışı vardır. Bu bağlamda centilmenliği ilke edinmiş Arslanbey Organize Sanayi Spor Kulübü aynı zamanda, rakip takımlara ve taraftarlarına da bu bakış açısı ile yaklaşmaktadır.

BİZİ DE ÇOK ÜZMÜŞTÜR

Kulüp yönetimi olarak her fırsatta gerek oyuncularımız ile gerek ise taraftarlarımız ile bu konularda sürekli olumlu paylaşımlar yapmaktayız. Ancak 05-11-2023 tarihinde Derincespor’un sahasında yapılan spor karşılaşmasında, spora ve centilmenliğe uygun olmayan saha içi olaylar gerçekleşmiştir. Yaşananlar, Arslanbey Organize Sanayispor Kulübü ve yönetimi olarak bizleri ve tüm spor gönüllülerini son derece üzmüştür.

EV SAHİBİ TAKIM MAĞDURİYET YAŞAMIŞ GİBİ AKTARILDI

Diğer bir üzücü olay ise gerçekleşen olayların sadece Arslanbey Organize Sanayispor Kulübü ve Yönetimine mal edilmesidir. Deplasmanda oynadığımız bu spor karşılaşmasında basında yer alan haberler ev sahibi takımın sanki mağduriyet yaşamış olduğu izlenimini desteklemektedir. İlgili spor karşılaşmasından basında yer alan görüntülerinin ve video kayıtlarının dikkatlice incelendiğinde olayların ev sahibi takım tarafından başlatıldığı net bir şekilde görülmektedir.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER