Başiskele'de aynı yolda 1 günde 3'üncü kaza! Vatandaş Kocaeli Büyükşehir'i aradı: Yeter artık

Başiskele Kamber Sokak’ta aynı gün içerisinde aynı yolda 3. Kazanın meydana gelmesiyle vatandaş isyan etti. Konuyu Büyükşehir Belediyesine ileten vatandaş çözüm bekliyor.

Başiskele'de aynı yolda 1 günde 3'üncü kaza! Vatandaş Kocaeli Büyükşehir'i aradı: Yeter artık
Başiskele'de aynı yolda 1 günde 3'üncü kaza!

Başsikele Kamber Sokak’ta aynı gün içerisinde aynı yolda 3. kazanın meydana gelmesiyle vatandaş isyan etti. Konuyu Büyükşehir Belediyesine ileten vatandaş yaşanan kazalara karşı çözüm bekliyor.

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Yaşanan kazayı gören bir vatandaş konuyu Kocaeli Büyükşehir’e ilettiğini aktardı. Sabah 9’da gerçekleşen kazayı fotoğraflayarak Büyükşehir Whatsapp hattına ileten vatandaş, çalışma yapılacağı yönünde dönüş olduğunu belirtti. Kendisinden 153 no’lu hatta çağrı açılmasının istendiğini belirten vatandaş çağrının açıldığını ifade etti. Çağrının açılmasının ardından bölgede bir motor kazası daha yaşandı. Tüm iletilen çağrılar ve hemen ardından 3. bir kazanın daha meydana gelmesi sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden bölgede kazalara karşı önlem alması isteniyor.

KASİS İSTENİYOR

Kaza sonrası Kocaeli Büyüşehir Belediyesini arayan Hüseyin Kızmaz isimli vatandaş bölgede yaralanmalı bir kaza daha olduğunu iletti. Görüşmesinde bölgeye bir kasis yapılması için kiminle görüşmeleri gerektiğini soran Kızmaz, bölgede ölümle sonuçlanabilecek bir kaza olabileceğini ifade etti. Daha önce de CİMER’ e yazdığını ve çağrı açtığını aktaran Kızmaz, birilerinin kendileri ilgilenmelerini ve konuya bir çözüm bulmalarını istedi. Kızmaz, konuşmasının devamında “kimsenin öldüğünü görmek istemiyoruz lütfen buraya bir kasis yapılsın, artık yalvarıyorum” ifadelerinin kullandı.

Başiskele'de aynı yolda 1 günde 3'üncü kaza! Vatandaş Kocaeli Büyükşehir'i aradı: Yeter artık - Resim : 1

Başiskele'de aynı yolda 1 günde 3'üncü kaza! Vatandaş Kocaeli Büyükşehir'i aradı: Yeter artık - Resim : 2

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Kamber Sokak kaza Başiskele Kocaeli