Dükkan önündeki köpeği severken ölümüne yol açtılar

Mersin'de iki kız çocuğu, bir cep telefonu dükkanında bulunan pomeranian cinsi bir köpeğin ölümüne sebep oldu. Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi genç kızlardan şikayetçi oldu.

Dükkan önündeki köpeği severken ölümüne yol açtılar

Merkez Mezitli ilçesinde ki Fındıkpınarı Caddesi'nde gerçekleşen bu üzücü olay, cep telefonu satan bir dükkanın önünde meydana geldi. İddialara göre, kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki kız çocuğu, dükkana bağlı bir şekilde bekleyen pomeranian köpeği sevmek için durdu. Kızlardan biri, köpeği kucağına alarak sevmeye devam etti. Bir süre sonra, köpeği kapının önüne bıraktılar ve el sallayarak uzaklaştılar.

HAREKETSİZ BİR BİÇİMDE KALDI

Dükkan sahibi Şahin Akat, o sırada dükkandaki bir müşteri ile ilgileniyordu. Kapının önünde yatan köpeğinin hareketsiz kaldığını fark etti. Hemen köpeği kucağına alarak veterinere götürdü; fakat yapılan kontroller sonucunda köpeğin yaşamını yitirdiği belirlendi.

KÖPEK SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından Şahin Akat, polis merkezine giderek kız çocuklarından şikayetçi oldu. Akat, tanımadığı iki kız çocuğunun, dükkanın önünde bağlı olan köpeğini sevmek isterken, köpeğin ölümüne neden olduklarını öne sürdü. Ayrıca, köpeğinin Tarım Bakanlığı'na kayıtlı olduğunu ve değerinin 45 bin TL olduğunu ifade etti.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Köpeğin öldüğü anlar, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki kız çocuğunun köpeği kucaklarına alarak sevdikleri, ardından köpeği yere düşürdükleri ve hayvanın çırpındığı anlar yer aldı. Kız çocukları daha sonra, yerde çırpınan köpeği tekrar kucaklarına alarak bir süre sonra kapının önüne bıraktıkları ve köpeğe el sallayarak uzaklaştıkları görüntülerde net bir şekilde görülüyor. İş yeri sahibi Akat'ın da köpeğinin yerde hareketsiz yattığını fark ederek kucağına aldığı anlar kayıtlara geçti.

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Mersin Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi