Karaman'da facia: İşçi minibüsü kaza yaptı, onlarca kişi yaralandı!

Karaman'da meydana gelen olayda, tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Olay sonrası vefat eden ve yaralanan vatandaşlar oldu.

Karaman'da facia: İşçi minibüsü kaza yaptı, onlarca kişi yaralandı!
Karaman'da facia: İşçi minibüsü kaza yaptı, onlarca kişi yaralandı!

Kaza, sabah saat 07.15 sıralarında Karaman-Mersin kara yolunun 15. kilometresinde gerçekleşti. Olay hakkında edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Cerit köyünden aldığı tarım işçilerini Karaman merkezdeki elma bahçesine götürdüğü öğrenilen H.P. idaresindeki 70 ABK 451 plakalı Fort transit minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çam ağaçlarına çarpması sonucu devrildi.

Karaman'da facia: İşçi minibüsü kaza yaptı, onlarca kişi yaralandı! - Resim : 1

2 KİŞİ VEFAT ETTİ

İhbar üzerine kaza yerine, çok sayıda ambulans ile itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, devrilen minibüsteki 8 yaşındaki Adem Poyraz ile Feride Keskin (59),olay yerinde vefat etti. Yaralanan 13 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adem Poyraz ve Feride Keskin’in cenazeleri yaralıların kaldırıldığı hastanenin morga kaldırıldı. Kazanın duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı da kaza yerine gelerek bilgi aldı. Ekipler kaza hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
Osman Saygılı Feride Keskin Adem Poyraz