Karamürsel’de yaşanan dehşet cinayetin detayları şok etti! Enes Yiğit Toroman'ın katili belli oldu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir otobüste işlenen cinayetin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Cinayet zanlısının, hayatını kaybeden Enes Yiğit Toraman’ın eşinin dayısı olduğu ortaya çıktı. Yeni doğan bir bebeği bulunan Toraman’ın cenazesi ikindi namazında defnedilecek

Karamürsel’de yaşanan dehşet cinayetin detayları şok etti! Enes Yiğit Toroman'ın katili belli oldu
Kocaeli Haber- Karamürsel'deki cinayetin detayları ortaya çıktı

Olay, dün akşam saat 21.00 civarında Karamürsel'den İzmit’e giden bir özel halk otobüsünde meydana geldi. Enes Yiğit Toraman (29), 4 Temmuz Mahallesi durağında otobüse binen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan, otobüsteki yolcuların gözleri önünde defalarca bıçakladıktan sonra, arka kapıdan inerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine sağlık ekipleri ve polis bölgeye sevk edildi, ancak hastaneye kaldırılan Toraman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİN GÜN ÖNCE TARTIŞMIŞ

Bir sonraki otobüste yakalandı Olay sonrası Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri zanlı Volkan A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Zanlının, bir sonraki otobüse binerek İzmit yönüne gittiği tespit edildi ve ekipler Gölcük’te zanlıyı gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, zanlının iki gün önce Enes Yiğit Toraman ile telefonda tartıştığı ve olay günü aynı otobüse binip, Toraman’ı takip ederek saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

KIZ KAÇIRMA MESELESİ

Zanlı, aile bağlarıyla bağlantılı Volkan A.’nın, hayatını kaybeden Enes Yiğit Toraman’ın eşinin dayısı olduğu anlaşıldı. Toraman ve eşinin kaçıp evlenmelerinin ardından, aileler arasında bir gerginlik yaşandığı, ancak sonrasında barış sağlandığı ve ailelerin bir araya gelerek yemek yediği öğrenildi. Kız isteme töreniyle birlikte barış ortamı oluşmuş gibi görünse de, Volkan A.’nın Toraman’a karşı kin beslediği iddia edildi. Aile buluşması sırasında zanlının, "Enes’i seviyorum" dediği de ileri sürüldü.

Kaynak: İHA
Karamürsel Enes Yiğit Toraman Kocaeli Emniyet Müdürlüğü