Kartepe'de seyir halindeki otomobil alev aldı!

Kartepe'de seyir halinde olan bir araçta yangın çıkı.

Kartepe'de seyir halindeki otomobil alev aldı!
Kocaeli haber- yangın

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilde aniden yangın çıktı. Olay, Dumlupınar Mahallesi Akarsu Caddesi'nde meydana geldi.

ALEV ALDI

H.Ö. yönetimindeki 41 AJH 866 plakalı Peugeot marka otomobilin motor kısmında çıkan yangını, sürücü dumanları fark ettikten sonra hemen aracı durdurup, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Yangın hızla yayılan bir tehdit haline gelirken, yoldan geçen bir mikser sürücüsü durumu fark ederek yardım etmeye karar verdi.

YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Mikser sürücüsü, aracını park edip otomobilin yanına gelerek mikserindeki su ile yangına müdahale etti. Bu sayede alevler büyümeden kontrol altına alındı. Sürücünün hızlı davranışı, olası bir facianın önüne geçti. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının ardından soğutma çalışmaları başlatarak otomobilin motor kısmını güvenli hale getirdi. Yangın sonrası araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenmedi.

Kaynak: İHA
Kartepe Yangın Dumlupınar Mahallesi