Kocası tarafından katledilen kadın toprağa verildi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, 4 gün önce eşi tarafından boynundan vurulan ve dün yaşamını yitiren Semira A., son yolculuğuna uğurlandı.

Kocası tarafından katledilen kadın toprağa verildi
Kocaeli Haber- Kocası tarafından katledilen kadın toprağa verildi

Olay, 13 Ekim Pazar akşamı Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak'ta yer alan 3 katlı bir binanın 1. katında meydana geldi. 45 yaşındaki T.A. ile 37 yaşındaki eşi Semira A. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine T.A., Semira A.’ya tabanca ile ateş ederek onu boynundan vurdu. Silah seslerini duyan komşular, daireye geldiklerinde Semira A.’yı kanlar içinde yerde yatarken, T.A.’yı ise tabancayı başına doğrultmuş halde buldu. Komşular, T.A.’nın elindeki silahı alarak ona zarar vermesini engelledi ve onu alt kata indirdi.

ZANLI TUTUKLANDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Semira A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. T.A. ise arabasına binip ambulansı takip ederek hastaneye gitti. Hastane önünde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan T.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Üç çocuk annesi olan Semira A., hastanede verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti. Semira A.’nın cenazesi, Darıca ilçesindeki Osmangazi Mahallesi Hicret Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Balçık köyü mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İHA
Fatih Devlet Hastanesi Çayırova Özgürlük Mahallesi